Recomandari Chic

Bucuria toamnei – recipiente Chic în formă de dovleac

Scris de Chic Ville

Toamna e minunată! Vine cu o varietate cât mai cuprinzătoare de culori, vine cu raze blânde de soare şi, bineînţeles, vine cu o feerie de gusturi şi roade atât de dragi nouă. Cum o putem sărbători mai frumos decât prin a-i cuprinde formele în toate decorurile noastre? Iată povestea recipientelor chic ce poartă forma dovlecilor!

Atunci când i-am descoperit prima dată, într-o zi călduroasă de octombrie, ne-am gândit că aceste recipiente vor fi vedetele fiecărui decor de toamnă în stil chic. I-am aşezat, an de an, în aranjamente creative pe care le păstrăm cu drag în minte şi în fotografii. Care este magia lor?

  • Pot fi folosiţi drept centerpiece, cu rol pur decorativ

Ne-am imaginat următoarea imagine – o masă pregătită pentru un festin în familia restrânsă, masă decorată cu tot ce are toamna mai frumos. L-am aşezat pe mijlocul mesei şi poate că i-am dăruit câteva crenguţe decorative sau un şervet aşezat leneş pe o parte. Alteori, l-am aşezat în decorurile cochete de pe comodă, înconjurat de lumânări ce încălzesc atmosfera sau de mici obiecte tare dragi sufletului – rame foto, suveniruri sau figurine răsfăţate. Astfel, a ajuns, pas cu pas, preferatul decorurilor de toamnă din fiecare an.

  • Pot fi folosiţi drept vază sau suport pentru ghiveci

Într-una din zile, i-am dăruit unui dovlecel un buchet de flori decorative, iar o nouă tendinţă a izvorât. Am umplut recipientele de toate culorile cu buchete fermecătoare, realizate cu drag din flori mereu înflorite. Apoi, am folosit recipientele drept vază pentru flori naturale de toamnă, cum sunt crizantemele. De asemenea, dovlecii minunaţi pot folosi şi ca suport pentru ghiveci, pentru a da colţişorului floral un strop de magie cu parfum de toamnă.

  • Pot servi cu succes ca bol de supă

Revenim la imaginea noastră cu masa de mai devreme, dar de această dată dovleacul din centrul decorului are un alt rol. Recipientul poartă delicioasa supă hrănitoare şi aromată, de ce nu chiar o supă de dovleac cu gust bogat. Astfel, aduci toamna în decorul tău şi te bucuri atât de forme inspirate de natură, cât şi de gusturi delicate şi puternice.


Iată în câte moduri inspirate poţi aşeza un recipient în formă de dovleac, potrivit pentru decorurile de toamnă ce surprind note din stilul vintage, fancy sau chiar rustic. Totul ţine de creativitatea şi originalitatea pe care le pui în decorurile de acasă!

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu