Stiri

Scena de basm pentru Andrei Ioniţă şi Naoko Sonoda

Scris de Chic Ville

Viaţa de muzician este, pe cât de frumoasă, pe atât de complexă. Înseamnă ore de repetiţii, promisuni, bucurii şi dezamăgiri, zâmbete pe chipul celor dragi, dar şi multe clipe petrecute departe de ei, sub privirile calde, pline de emoţie, ale unei noi familii – publicul select, cu gusturi desăvârşite.
 
Continuând colaborarea noastră de suflet cu Asociația Notes & Ties, am decorat scena Auditorium Maximum din Cluj-Napoca pentru uimitorul concert din 14 mai, concert care ne-a încântat cu acorduri de pian şi sunete grave de violoncel. Artiştii care au dat farmec acestei seri au fost Andrei Ioniţă şi Naoko Sonoda.

Concert Andrei Ionita si Naoko Sonoda
 

Andrei Ioniţă, un suflet tânăr dedicat în întregime violoncelului, este mândru câştigător al premiului I la concursul Ceaikovski 2015 și Haciaturian 2013, colaborând în experienţa sa cu orchestre şi filarmonici din Germania, Danemarca, Tokyo, Scoţia, America de Nord sau Cehia. Remarcabil este faptul că toată această performanţă îi este recunoscută la nivel mondial, la cei doar 24 de ani ai săi.

Naoko Sonoda este o frumoasă pianistă născută în Japonia, recunoscută mondial drept unul dintre cei mai buni acompaniatori la pian, primind premiul I la ediţia a-XV-a a concursului Internaţional Tchaikovsky (2015), la concursul Internaţional Markneukirchen (2013) şi la concursul Internaţional de violoncel din Lutosławski, în Varşovia (2015).

Am fost alături de ei şi i-am acompaniat, în stilul nostru, cu un decor ca o seară de vară ce poartă parfum de trandafiri. Îndrăgitul nostru designer, Cristina Frei, a dat întregii seri o atmosferă de basm, dovedind astfel încă o dată talentul şi dăruirea sa.


 

 
Astfel de colaborări ne bucură şi ne fac să ne dorim ca această atmosferă elegantă să devină un laitmotiv în decorurile iubitorilor de frumos.

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu