Recomandari Chic

Top 15 Trenduri de iarna

Scris de Chic Ville

Cu siguranţă îţi doreşti să-ţi decorezi casa cu şarm, aşa cum ai visat încă din copilărie la reţeta perfectă a unei ierni cu dichis, dar îţi doreşti şi să ai un interior mereu în trend, inspirat din decorurile prezentate în revistele de profil. Iată cele mai chic 15 trenduri de amenajare a casei, pentru această iarnă!
 
1. Griuri fine – inspirate de cabanele de la munte sau de interioarele scandinave pline de şarm, griurile fine sunt acele nuanţe plăcute, care aduc o stare de bine, de relaxare.
 
2. Midnight Blue – accentele albastre sunt la mare căutare în acest an, aşa că inspiră-te din albastrul nocturn al cerului şi realizează decoruri uimitoare!
 

 
3. Accente croşetate – fie că vorbim despre perne brodate, pături din lână, covoarele împletite manual sau naproanele ce amintesc de casele englezeşti, această iarnă este despre lucruri minunate! Îţi spunem un secret: cele mai chic aranjamente ale acestei ierni au în centrul atenţiei gheme de aţă colorată!
 
4. Vintage explorer – aventură, tărâmuri noi, istorisiri fermecătoare, sezonul poveştilor este aici! De aceea, această iarnă aduce în prim plan hărţile vechi, globurile pământeşti şi cutiile de amintiri, toate în stil vintage elegant.
 
5. Confort şi lux – căldură, eleganţă, dichis. Acestea sunt cuvintele cheie ale decorurilor iernii. Note aurii, pături şi perne de pluş, ursuleţi cu haine de designer, pe toate le vei găsi în topul celor mai râvnite decoraţiuni!
 

 
6. Rattanul – deşi a fost vedeta toamnei, rattanul atât de îndrăgit va aduce farmec şi zilelor de iarnă, mai ales când se împleteşte într-un balansoar aşezat cochet lângă şemineu, pe care poţi aşeza o pătură fină.
 
7. Atingeri tradiţionale – deşi se poartă noul, tradiţia poate fi reinterpretată cu mare şarm! Recomandările chic? Pături cu franjuri, feţe de masă din bumbac şi decoruri cu sfeşnice şi lumânări, pentru un plus de emoţie şi de nostalgie.
 
8. Divideri cu stil – un paravan chic este accesoriu potrivit atât pentru spaţiile vintage, cât şi pentru cele cu note contemporane, pentru ca divid cu mare eleganţă camere largi, grandioase. Partea cea mai bună? Poţi da o personalitate nouă spaţiului de fiecare dată când aşezi un paravan într-o altă poziţie, aducând camerei eleganţă şi stil.
 

 
9. Amintiri din anii ’20 – accente retro, note metalice şi oglindiri misterioase, toate susţinute de accente neutre care le scot în evidenţă. De unde se inspiră toate acestea? Din filmele clasice şi din cărţile valoroase, ecranizate cu succes.
 
10. Un plus de culoare – pentru a pune în evidenţă decoruri neutre, calde, foloseşte un accent de culoare inedit! Poate fi o veioză sau o pernă colorată, sau chiar un set de ceşti pentru dimineţi cu dichis!
 
11. Scaune care spun o poveste – în stil Ludovic sau clasic, scaunele sunt mereu decoruri cheie ale camerelor tale. Alege un model elegant şi o tapiţerie inspirată, iar camera ta va deborda de eleganţă şi rafinament!
 

 
12. Lumânări cu caracter – se poartă culorile puternice şi parfumurile exotice, aşa că îndrăzneşte să-ţi decorezi interiorul cu accente inedite.
 
13. Handmade – pentru că notele tradiţionale au revenit în trend, piesele handmade nu au cum sa lipsească! Alege colecţii pictate manual sau perne brodate cu drag, pe care să le aşezi cu şarm în decoruri inedite.
 
14. Mesaje vintage – pe recipientele de zahar sau pe cănile chic, orice mesaj vintage îţi va aduce acel stil glamour cu note romantice, pe care îl vei savura negreşit.
 

 
15. Calm & puritate – motive de inspiraţie orientală împletite cu piese de inspiraţie scandinavă. Cum poţi obţine acest efect? Nimic mai simplu! Alegi piese clasice pe care le aşezi într-un decor aerisit şi le dăruieşti apoi accente îndrăzneţe, cu imprimeuri colorate sau jocuri elegante de lumini.
 
Iată cele mai apreciate trenduri ale acestei ierni, pe care te invităm s-o dichiseşti cu cele mai chic decoruri!

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu