Recomandari Chic

Trei sfaturi Chic pentru 2019

Alexandra
Scris de Alexandra

Cum noul an se apropie, este timpul să ne punem dorinţe, să stabilim obiective şi să ne bucurăm de momente magice alături de cei dragi. Care sunt sfaturile chic pentru 2019? Descoperă-le!

Dăruieşte!

Cu toţii am dăruit de Crăciun. Cadouri cu drag alese, pe sufletul nostru şi al destinatarilor, cadouri cu zâmbet împachetate şi deschise cu emoţie şi nerăbdare. Dar dacă ar fi Crăciun, să spunem, în orice zi din an? Cele mai frumoase daruri sunt cele oferite fără o ocazie anume. Sunt darurile care spun “Mulţumesc”, “Am găsit asta şi m-a făcut să mă gândesc la tine” sau “Ştiu că îţi plac surprizele, aşa că m-am gândit să fiu eu persoana care te surprinde azi”. 2019 trebuie să fie despre bunătate, despre emoţie şi despre un pic de Chic în fiecare zi!
 

 

 

Zâmbeşte!

 
Fă-ţi timp pentru tine! Bucură-te pe îndelete de fiecare clipă minunată, de fiecare rază de soare şi de fiecare gând bun. Alege-ţi piese de decor care să te inspire şi îndrăzneşte să-ţi accesorizezi locuinţa astfel încât să-ţi mărturiseşti personalitatea în fiecare clipă. E timpul să ai curaj şi să ai încredere în gusturile tale. Cum ar fi să rupi monotonia unui living cu un fotoliu turcoaz sau cu unul roşu? Sau să-ţi umpli canapeaua cu perne moi şi pături pufoase, care să te invite la relaxare încă de cum ajungi acasă? E timpul să-ţi pui dorinţe care chiar să se împlinească şi care să-ţi aducă zâmbete în fiecare zi!
 

 

 

Decorează!

 
Despre piese decorative care să vorbească despre tine ţi-am povestit mai devreme. Acum e timpul să îi inspiri şi pe cei dragi. Încearcă să creezi noi tradiţii pentru tine şi familie, ca de exemplu masa de duminică sărbătorită în stil fancy. Etalează-ţi talentul culinar şi pe cel decorativ, cu preparate sofisticate şi farfurii colorate ce vor aduce zâmbete, negreşit. Dar, mai important, este timpul petrecut alături de cei dragi sufletului. Vorbiţi despre poveşti, despre amintiri, despre emoţii. Aflaţi ce este important pentru fiecare suflet şi, astfel, soluţiile şi starea de bine vor veni cât de iute, cu siguranţă.
 

 

Despre autor

Alexandra

Alexandra

Alexandra Iacob este Content Specialist la Chic Ville si isi doreste sa aduca magia chic in vietile oamenilor. Iubeste drumetiile la munte, noptile sub cerul instelat si jocul cu razele de soare. Iar atunci cand se plimba pe aleile colorate ale orasului Chic, ii place sa isi imagineze povesti fabuloase pentru fiecare obiect ce ii iese in cale.

Lasa un comentariu