Recomandari Chic

Trei sfaturi pentru o toamna minunata

Scris de Chic Ville

Pentru mulţi, toamna este un sezon al melancoliei şi al nostalgiei. Poate din cauza serilor răcoroase sau poate din cauza naturii care se schimbă. Însă toamna poate fi un anotimp al împlinirii, al atitudinii pozitive şi al stării de bine. E anotimpul în care poţi investi în tine şi în casa ta. Citeşte mai departe câteva sfaturi pentru a te împăca pe deplin cu toamna.
 
1. E timpul să-ţi dedici mai multă atenţie. Primul pas în întâmpinarea toamnei este să te împaci cu tine şi cu felul tău de a fi. Este timpul să-ţi acorzi mai multă atenţie, să te bucuri de fiecare zi şi de fiecare lucru, aşa cum este el. Profită de zilele calde şi fă-ţi ordine în lucruri. Selectează hainele pe care nu le mai porţi, pregăteşte de purtare hainele de toamnă şi fă loc pentru piese vestimentare noi. Acestea din urmă îţi vor da o stare de bine, de proaspăt.
 
Încearcă să combini piese vestimentare în moduri cu totul noi, pentru o garderobă cu aspect nou. Nu trebuie să investeşti sume colosale de bani sau timp. Trebuie doar să analizezi cu atenţie şi răbdare şi să investeşti în piese versatile, din materiale premium, pe care să le porţi cu zâmbetul pe buze.
 

 
2. Transformă-ţi casa în cuibul tău de linişte. Cum serile sunt acum mai reci, iar lumina zilei mai preţioasă şi treptat tot mai puţină, trebuie să-ţi creezi un loc primitor şi cald în care să te retragi. Unde te-ai putea simţi mai bine, decât în propria ta locuinţă? Dacă îţi este greu să te adaptezi la toamnă, află că poţi să tranformi toamna într-o bucurie.
 
Îţi poţi transforma locuinţa într-o oază de bine cu nuanţe tomnatice, din care să nu lipsească galbenul solar şi oranjul călduros. Poţi opta pentru modificări îndrăzneţe, precum vopsirea pereţilor în aceste nuanţe, sau poţi apela la accesorii care să aducă un contrast rafinat decorului în nuanţe pastelate. Astfel vei lua tot ce are toamna mai frumos şi îţi vei amenaja locuinţa cu gust şi exuberanţă.
 

 
3. Ai grijă şi de detaliile exterioare. Dacă stai la casă, este important să verifici acum, cât încă zilele sunt scăldate în soare, elementele de siguranţă în faţa frigului – etanşeitatea geamurilor şi a uşilor, acoperişul şi scurgerile. Dacă locuieşti la bloc, îţi recomandăm să te îngrijeşti de geamuri şi de balcoane. Astfel, vei pregăti casa din timp pentru iarnă, pentru a ţine căldura înăuntru şi grijile afară.
 

 
Atunci când ai grijă de tine şi de casa ta într-un mod pozitiv, cu inima deschisă, toamna va fi un sezon minunat!

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu