Recomandari Chic

1 patura chic, 7 moduri de a o folosi

Scris de Chic Ville

O pătură pufoasă este unul dintre acele obiecte în care merită să investeşti, pentru că este foarte utilă şi pentru că te surprinde prin cate moduri ingenioase poţi s-o folosesti! Un accesoriu chic, folositor şi călduros, perfect atat pentru zilele de vară, cat şi pentru cele friguroase. Iata 7 moduri chic în care poti folosi o pătură:
 

1. Pentru a-ţi ţine de cald

Bineînţeles, acesta este întotdeauna primul rol al unei pături pufoase şi călduroase. Este accesoriul perfect mai ales pentru cei care iubesc clipele de relaxare alături de o carte bună şi un ceai aromat, în zilele răcoroase de toamnă sau la ceas de seară, după o zi solicitantă. Ca să fii în ton cu trendurile în materie de obiecte home&deco, află că şi în acest an sunt la modă păturile cu faţă exterioară catifelată şi faţă interioară pufoasă şi moale. Mai mult, culorile acestei toamne sunt cele inspirate de pietrele preţioase, aşa că poţi încerca nuanţe mai îndrăzneţe, pentru o atmosferă glamour!
 

 

2. Pentru a decora canapeaua, patul sau fotoliul cel primitor

Pentru o cameră ordonată şi elegantă, o pătură chic poate fi un aliat fermecător! Aşezată pe canapea sau pe fotoliu, aduce o atmosferă primitoare şi călduroasă camerei de zi. Iar dacă o aşezi cu drag pe patul visător din dormitor, vei observa cum întreaga cameră se umple de bucurie şi de acea senzaţie de confort şi linişte pe care ţi-o doreşti în casa ta.
 

3. Pentru un picnic chic şi confortabil

Afară, pe iarba încă moale, o pătură cochetă te va aştepta pentru un picnic îmbelşugat, la început de toamnă delicioasă. Iar mai spre seară, atunci când începe să fie răcoare, poţi depăna amintiri pe o banchetă chic, pătura fiind companionul pufos care te va îmbrăţişa cu căldură şi culoare.
 

 

4. Cu rol de separator

Cauţi o metodă rapidă şi uşoară prin care poţi separa două spaţii? Poţi agăta o pătură chic, şi astfel vei obţine intimitatea de care ai nevoie în cel mai uşor mod! Mai mult, o pătură groasă poate fi modul în care vei obţine umbra dorită în cameră, atunci când geamurile nu au draperii. Acest lucru poate fi de folos atunci când mergi în vacanţă sau la casa bunicilor, şi îţi doreşti să te odihneşti un pic chiar în mijlocul zilei.
 
Iar dacă tot vorbim despre spaţii umbrite şi protectoare, ce-ar fi dacă ai organiza o super seară cu prietenii pe care s-o condimentezi cu decoruri inedite? Poţi proiecta un film pe un perete larg, închizând spaţiul cu pături agăţate. Apoi aşezi perne moi pe banchetele răsfăţate, o instalaţie cu globuri luminoase pentru un plus de mister, şi parfumul ciocolatei calde care se potriveşte perfect cu o seară răcoroasă. Mai mult, această idee o poţi aplica şi în casă, pentru o seară unică pe care n-o vei uita curând.
 

5. Cort cochet pentru cei mici

Când a fost ultima dată când ai mers cu cortul cu ce mici? Dacă ţi-am spune că poţi merge cu cortul la tine acasă, doar folosind o pătură chic şi câteva scaune stabile sau un suport format din câteva beţe solide de lemn sau plastic? Corturile pot fi de multe forme şi culori, şi pot fi metoda perfectă prin care să petreci timp fantastic alături de cei mici! Exploratori, apaşi, locuitori la castel, puteţi fi orice personaje vă doriţi, iar cea mai cochetă pătură va asigura rezistenţa şi protecţia ca într-un cort adevărat!
 

6. Cadoul perfect

Cadou de casă nouă, de aniversare sau pur şi simplu pentru împrospătarea decorurilor din casă; pentru orice motiv alegi să dăruieşti o pătură călduroasă, poţi avea siguranţa că ai făcut un dar util, pe care cei dragi îl vor aprecia negreşit şi care le va aminti de tine pentru mult, mult timp!
 

7. Pentru nostalgici: companionul perfect pentru nopţile reci

Ţi-am vorbit deja despre cât de folositoare este o pătură chic la ceas de seară, pentru că te va îmbrăţişa şi îţi va oferi căldura necesară ca să te poţi odihni bine. Dar pentru cei cărora le e teamă să doarmă singuri, pentru cei care petrec nopţi departe de cei dragi, o pătură pufoasă poate fi exact companionul de care ai nevoie! O poţi strânge în braţe cât doreşti, iar căldura sa îţi va da o senzaţie de siguranţă şi confort.
 

 
Ce zici? Ţi-ai programat picnicul pufos sau ieşirea cu cortul în sufragerie?

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.