Lifestyle

10 sfaturi pentru un weekend perfect

Scris de Chic Ville

Sfărşitul de săptămână ne este atât de drag, pentru că ne oferă posibilitatea să ne bucurăm de timp minunat pentru noi. Ca totul să fie exact aşa cum îţi doreşti, să te încarci cu energie şi să-ţi oferi răsfăţul mult dorit, ţi-am pregătit o listă cu activităţi pe care le poţi face pentru un weekend de poveste!
 

Dacă vrei să stai acasă

 
1. Meditează, mulţumeşte cuiva drag, gândeşte-te la toate momentele frumoase care ţi-au croit personalitatea. Timpul petrecut cu tine se poate dovedi vindecător şi te poate ajuta să te cunoşti mai bine, oferindu-ţi o stare de bine interioară de nepreţuit.
2. Revezi un film care ţi-a plăcut, reciteşte o carte care te-a impresionat sau ascultă melodiile ce-ţi plăceau cândva. Toate acestea te vor binedispune, garantat!
3. Găteşte ceva nou pentru tine! Ţi-e dor de gustul preparatelor bunicii, dar nu ai încercat niciodată reţeta? Încearc-o în acest weekend. Ai răsfoit o revistă culinară sau ai un blogger culinar preferat şi ai descoperit o reţetă pe care-ţi doreşti din tot sufletul s-o încerci? De ce nu încerci chiar azi?
4. Redecorează! Alege feţe de pernă cu model de primăvară, schimbă locul pieselor decorative, aşază piesele de mobilier în alt mod. Cu puţin efort şi inspiraţie, îţi poţi reînnoi decorul de acasă în fiecare săptămână!
5. Plantează! Sărbătoreşte primăvara cu flori colorate aşezate în ghivece pline de culoare. Plantează în mici recipiente plante aromatice, care vor contribui din plin şi la gustul mâncărurilor tale, peste timp.
 

Dacă vrei să ieşi afară

 
6. Mergi la o plimbare lungă. În afara faptului că face bine sănătăţii, te va ajuta şi să-ţi eliberezi gândurile, să observi schimbările naturii, să te bucuri de soare. Poţi invita la plimbarea ta şi o prietenă veche, o persoană care te inspiră şi care te va binedispune.
7. Aleargă puţin – mai ales dimineaţa! Pune-ţi corpul, gândurile şi sufletul în mişcare şi întreaga zi îţi va fi minunată!
8. Fă un sport nou! Mergi la înot, închiriază o bicicletă sau ieşi la plimbare cu bicicleta ta, învaţă să mergi pe role. Descoperă un sport care ţi se potriveşte, care te provoacă, şi porneşte într-o nouă aventură. Astfel, vei descoperi mai multe despre tine şi astfel vei simţi cum energia te cuprinde.
9. Mergi la un muzeu, la o galerie de artă, la o grădină botanică sau într-un parc de agrement! Beneficiile le ştii deja foarte bine!
10. Vizitează un oraş nou! Fie că alegi un drum de o oră cu maşina, un drum de o oră cu avionul sau pur şi simplu descoperi la pas oraşul tău, o astfel de ieşire te va ajuta să pui lucrurile într-o nouă lumină. Acelaşi lucru îl poţi face şi cu propria ta persoană – poţi alege haine noi, o coafură nouă, sau poţi îmbrăca hainele pe care le îndrăgeşti pentru comoditatea lor. Tot ce contează e să descoperi ceva nou despre tine şi despre ceea ce te înconjoară, în fiecare zi!

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.