Pentru că am vorbit de curând despre tendinţele preferate ale lui 2022 în materie de decoruri interioare, de data aceasta vom vorbi despre tendinţele anului în materie de… ceaiuri!

Iată care-s cele 3 gusturi preferate anul acesta şi ce inspiraţie au iubitorii de ceai din intreaga lume:
HIBISCUS
Ceaiul de hibiscus are o foarte lungă şi, bineînţeles, foarte delicioasă istorie în lumea ceaiurilor, fiind apreciat îndeosebi pentru conţinutul său ridicat de vitamina C. Mai mult, este apreciat şi pentru faptul că nu conţine cafeină, dar debordează la capitolul antioxidanţi. Printre beneficii, ceaiul de hibiscus surprinde prin:
- Reducerea colesterolului,
- Susţinere a sistemului imunitar,
- Îmbunătăţirea digestiei
- Contribuţia la combaterea anxietăţii.
MORINGA
Adesea denumit şi copacul miracol, moringa a fost folosită în mod tradiţional la prepararea remediilor naturiste în India şi nu numai. De atunci şi până în prezent, moringa şi-a făcut simţită prezenţa în mai toată lumea gusturilor, dar cel mai cunoscut rămâne, totul, ceaiul. Iată pentru ce este cunoscut:
- Bogăţie de vitamine şi nutrienţi, mai ales vitamina C şi Fier
- Protecţie împotriva microorganismelor dăunătoare
- Protejarea ficatului şi susţinere în refacerea acestuia
TURMERIC
Denumit şi “condimentul de aur”, turmericul a fost folosit de secole în Ayurveda şi în medicina tradiţională din China, popularitatea sa atingând toate zonele globului. Apreciat pentru multiplele sale valenţe terapeutice, turmericul se face remarcat mai ales datorită contribuţiei sale în:
- Protejarea inimii,
- Îmbunătăţirea memoriei,
- Reglarea nivelului de zahăr din sânge,
- Calmarea durerilor reumatice.

Iar pentru că fiecare ceai are şi mai mult şarm atunci când este savurat pe îndelete dintr-o cană chic, alege-ţi noua ta cană preferată, în stil Chic!