Recomandari Chic

3 cele mai Chic Trenduri din 2018

Scris de Chic Ville

Cum 2018 şi-a deschis larg braţele către noi posibilităţi, îţi dezvăluim care sunt cele mai apreciate trenduri pe care le vei regăsi în lumea amenajărilor interioare în acest an. Cele două cuvinte care definesc stilul acestui an sunt confortul şi curajul. Cum le poţi integra în decorurile tale? Află de la noi:
 

Culoarea anului: Ultraviolet

Mai mult, specialiştii în domeniu aduc în prim-plan şi nuanţe de albastru sau violet-lavandă, pentru un decor cu inspiraţie franţuzească. Preferatele anului? Decorurile monocrome: mobilier în nuanţa pereţilor, perne în culoarea fotoliului sau canapelei sau seturi de farfurii în culoarea feţei de masă.
 
Sfatul chic: pentru a fi mereu în trend, poţi alege mici accesorii pe care să le aşezi în puncte cheie ale casei, care să atragă orice privire şi care să dea ambientului o notă modernă, chiar dacă este amenajat în stil clasic-vintage.
 

 

Cozy living

Cum tot mai multe persoane aleg să locuiască în locuinţe închiriate, să experimenteze dinamica unui oraş nou sau a unui stil nou de viaţă, provocarea anului este personalizarea acestei locuinţe pentru a oferi acea căldură de “acasă”.
 
Sfatul Chic: alege căni pline de culoare, perne moi şi mici decoraţiuni în stil chic, pentru a aduce o notă personală întregului ambient. Apoi dăruieşte-i camerei parfumul preferat cu ajutorul aromatizatoarelor, beţigaşelor sau lumânărilor parfumate, pentru o atmosferă primitoare, care să creeze o stare de bine.
 

 

Perfecţiune şi caracter

Farfurii cu margini dantelate, accente antichizate pronunţate, texturi naturale etalate cu mare şarm, anul 2018 este despre toate acestea, despre arta de a te bucura de lucrurile mici, despre acea trăsătură unică a fiecărui obiect care ne înconjoară. De asemenea, este anul pieselor decorative realizate manual, brodate, pictate sau modelate, ce aduc casei un plus de căldură şi de eleganţă. Mai mult, este anul pattern-urilor bogate şi a alăturărilor surprinzătoare, punând accent pe curajul de a îndrăzni şi de a crea un ambient în ton cu preferinţele fiecărei persoane.
 
Sfatul chic: descoperă farfuriile cu model regal care vor transforma orice masă într-un adevărat festin, bucură-te de veioze cu abajur vintage şi joacă-te cu perne cu modele diferite, ce nu doar aduc confort şi eleganţă, dar oferă casei un strop de creativitate, în stilul tău personal!
 

 
Îndrăzneşte să fii unic şi să te bucuri de “acasă”!

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu