Recomandari Chic

3 idei chic pentru aranjamente florale vara aceasta

vaze chic
Scris de Chic Ville

Vara aduce cu sine abundenţă florală, parfumuri diafane şi o atmosferă parcă ruptă din cărţile de epocă. Pentru toate acestea, ai nevoie de cele mai chic suporturi pentru aranjamente pline de emoţie şi culoare, gata să-ţi încânte privirea şi sufletul. Avem 3 idei chic pentru tine!

  • Vaze decorative

Elegante, strălucitoare, cu modele naturale sau accente minimaliste, în stil clasic sau cu abordări contemporane, vazele chic sunt cele care dau şarm decorurilor tale. Te cuceresc atât prin multitudinea de aranjamente florale pe care le vor purta, cât şi prin aspectul lor pur decorativ, ce le fac adevărate bijuterii pentru casa ta. 

Atunci când le alegem pentru a le dichisi cu feerie florală, acestea aduc un aer romantic, atemporal, şi sunt perfecte atât pentru buchete clasice, decorative sau cu flori proaspete, cât şi pentru alegeri contemporane, cu elemente de decor precum ramurile răsucite sau cele cu LED.

Atunci când sunt alese pentru rolul lor pur decorativ, vor fi minunate pete de culoare şi vor completa vizual atmosfera şi stilul de acasă.

  • Ghivece decorative

Un ghiveci chic este un element de decor uşor de aşezat în orice decor de acasă, fie că ne gândim la colţişorul floral, la birou, la balcon sau terasă. Cheia este alegerea unui ghiveci în stilul casei, ce va completa atmosfera vizuală a casei şi va rafina întreaga amprentă stilistică a oazei de bine de acasă.

Ce putem aşeza într-un ghiveci decorativ? Ei bine, putem alege o plantă mereu verde, din materiale sintetice rezistente, ce va face pe dată parte din piesele de bază ale decorului de acasă. Putem opta pentru o plantă vie, ce ne aduce bucurie şi ne încântă cu vitalitate şi culoare, sau putem alege buchete chic, aşezate în suport din burete special.

  • Coşuri împletite

Deşi îmbrăţişează stilul natural, cu note ce ne duc cu gândul la decorurile tradiţionale, coşurile pot fi o alegere contemporană pentru a etala feeria florală acasă. Fie că punem o vază simplă într-un coş din materiale naturale, fie că alegem buchetele decorative, efectul va fi unul cu adevărat chic.

Un asfel de aranjament floral inedit poate da un plus de personalitate decorurilor tale, mai ales atunci când este aşezat într-un loc de cinste, acolo unde oricine îl poate admira.

Bucură-te din plin de vară şi de tot ce are aceasta mai frumos, în timp ce-ţi pui creativitatea în valoare!

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu