Recomandari Chic

3 idei chic pentru un weekend de poveste

Scris de Chic Ville

Fiecare weekend de vară este o bucurie, de aceea trebuie să găsim felurite moduri în care să ne ocupăm timpul – fie că vorbim despre ieşiri cu cei dragi, despre împrospătat decorurile de acasă, despre momente de relaxare pe terasă sau chiar despre pus în practică pasiunile noastre. Iată câteva idei de lucruri chic pe care le poţi face în weekend:

Ieşire la picnic

Weekend-ul tău bucuros îţi aduce clipele de relaxare pe care le-ai visat toată săptămâna, şi pe care îţi doreşti să le împarţi cu cei dragi. De aceea, o ieşire la picnic poate fi momentul vostru magic, o ocazie de reconectare şi de petrecut timp de calitate împreună. Recomandarea noastră este să alegi un coş de picnic echipat pentru bucurie, fie că preferi ieşirile cu mai mulţi prieteni – caz în care un coş de picnic pentru patru persoane este alegerea ideală, fie că preferi momentele romantice, în doi, caz în care îţi recomandăm un coş de picnic de două persoane. Împachetat cu toate elementele de care ai putea avea nevoie – de la farfurii la pahare şi de la tacâmuri la tirbuşon, un coş de picnic va fi martorul celor mai chic momente de relaxare în natură. În plus, atunci când face echipă cu câte un hamac răsfăţat pentru fiecare dintre voi, te vei bucura din plin de o zi reuşită în compania celor mai îndrăgite persoane.


Redecorat terasa sau balconul

Îţi doreşti să te bucuri din plin de decorurile de acasă, dar şi să ai parte de ceva nou de fiecare dată? Ei bine, poţi oricând să redecorezi! Fie că adaugi piese noi, perfecte pentru oaza ta de bine, fie că mergi pe ideea refolosirii pieselor pe care deja le ai, în doar câteva clipe vei obţine o atmosferă cu totul primitoare şi specială. Atunci când alegi piesele perfecte pentru micul tău colţişor de bine, mizează pe confort şi împlineşte-ţi dorinţele! Poţi alege un fotoliu perfect pentru momente de relaxare, pe care să-l aşezi alături de o măsuţă de cafea perfectă pentru micile tale bucurii – o băutură cu gust de vară, o carte bună şi, poate, vaza cu florile tale preferate. Alături de acestea poţi alege perne moi şi covoare răsfăţate, care vor însufleţi decorul tău cu textură şi confort. Fie că redecorezi, fie că te bucuri pur şi simplu de decorurile tale, alege să petreci timp de calitate în micul tău univers croit pe stilul tău.


Pus pasiunile în aplicare

Să spunem, de exemplu, că pasiunea ta este gătitul sau pregătitul prăjiturilor. Te poţi bucura de pasiunea ta alături de cei dragi şi îi poţi surprinde cu decoruri culinare delicioase, perfecte pentru o duminică răsfăţată de soarele blând. Te poţi inspira din decorul nostru pe care l-am numit Summer Delight, ce îmbină armonios notele tropicale cu piesele în stil natural, oferind astfel o atmosferă plină de culoare şi energie. Astfel, masa ta va fi un adevărat spectacol, atât datorită pieselor pe care le integrezi, cât şi datorită gusturilor speciale pe care le creezi cu drag.


Scrie povestea weekendului tău cu momente răsfăţate, gusturi delicioase şi stare de bine alături de cei dragi! Găseşte-ţi inspiraţia pentru decoruri minunate!

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.