Idei de Cadouri

3 idei de cadouri pentru absolventi

Scris de Chic Ville

Absolvirea este un moment preţios şi important din viaţa oricărui tânăr, fie că vorbim despre terminarea liceului, a ciclului de licenţă sau alte asemenea. Pentru a sărbători acest moment şi pentru a face trecerea cât mai frumoasă, alege să dăruieşti piese care-i vor aminti întotdeauna de această clipă unică. Iată câteva idei cu ajutorul cărora vei impresiona negreşit!

  • O ramă foto cu un mesaj de suflet

Este drept, poţi aşeza o fotografie de la absolvire pe care să i-o dăruieşti drept amintire, dar o ramă foto poate fi mai mult de atât. Poţi aşeza în ea un mesaj drag, un citat sau un vers potrivit pentru acest moment, sau poate chiar o ilustraţie care să se potrivească de minune acestui moment sau poate chiar planurilor de viitor pe care absolventul tău chic le are. Aşa că poţi alege o ramă foto care consideri că i s-ar potrivi perfect şi poţi personaliza mesajul astfel încât să-i oferi o amintire pe care o va preţui mult, mult timp.


  • O cutie de amintiri

Aşa cum poţi cuprinde un mesaj de suflet într-o ramă foto chic, poţi alege să dăruieşti o cutie plină cu cele mai frumoase gânduri, amintiri, fotografii şi notiţe care îi vor pune întotdeauna zâmbetul pe buze. O cutie umplută cu tot ce-i mai chic este mai mult decât un simplu cadou. Este o experienţă chic, o bucurie ce va dura mult, mult timp, un dar care-i va arăta întotdeauna aprecierea şi gândurile bune. Poţi alege o cutie de bijuterii pentru a face acest lucru, în care îşi va aşeza cu drag pe lângă amintirile pe care le va completa peste timp, şi lucruşoarele dragi – mici bijuterii sau suveniruri.


  • O machetă chic

O machetă sau o statuetă chic pot fi darurile perfecte pentru un absolvent. Le poate lua oriunde, marcându-şi decorul cu note proprii şi poate fi o piesă de suflet pe care să o îndrăgească mult, mult timp. Fie că alegi o machetă în formă de maşinuţă sau bicicletă pentru pasionaţii de aventuri sau un glob pământesc pentru pasionaţii de călătorii, cu o machetă chic mergi la sigur!


Suprinde-i pe cei mai chic absolvenţi cu un dar pe care nu-l vor uita niciodată! Ţi-am pregătit pe site o selecţie de produse pe care le poţi transforma pe dată într-un cadou plin de emoţie şi şarm, pe care să le dăruieşti în acest moment cu totul unic. Dăruieşte chic!

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.