Recomandari Chic

3 idei de decoruri pascale

Scris de Chic Ville

În acest an, Paştele va fi mai mult despre familia restrânsă. Despre regăsire, despre împăcare, despre un nou început.

Decorurile pe care le realizăm în această perioadă trebuie să vorbească despre toate aceste emoţii, despre pasiunile fiecărui membru al familiei, despre bucuria de a fi împreună chiar şi în perioade care ne încearcă. De aceea, îţi propunem trei stilul pascale diferite, pentru a alege exact ceea ce se vi se potriveşte.


Paşte în stil fancy

Pentru o locuinţă decorată în stil exuberant, un decor pascal cu strălucire este alegerea potrivită. Investeşte în piese de calitate, pe care le poţi folosi an de an, şi lasă detaliile să facă diferenţa. Alege farfurii elegante, cu model de inspiraţie vintage, sfeşnice romantice ce vorbesc despre grandoare, cât şi accente strălucitoare, pentru un stil desăvârşit.

Un astfel de decor este potrivit persoanelor ce iubesc luxul, eleganţa şi rafinamentul, şi îşi doresc să creeze o atmosferă preţioasă cu fiecare decor pe care îl creează.


Paşte în stil pastel

Invită culorile primăverii în decorurile tale pascale. Rozul pudrat al zambilelor, albul blând al lalelelor, galbenul vesel al narciselor şi verdele crud al frunzelor noi, toate aceste nuanţe vor aduce optimism şi o stare de bine în locuinţa ta. Alege piese decorative care să-ţi bucure privirea şi pune accentul pe creativitate şi pozitivism. Astfel, vei realiza decoruri cochete, armonioase, care-ţi vor insufla o atmosferă armonioasă, plină de bucurie.

Acest tip de decor este perfect pentru persoanele care ştiu să găsească un strop de bine în fiecare lucru, care dăruiesc zâmbete chiar şi în situaţii tensionate, dar şi pentru cei care iubesc decorurile create cu pasiune.


Paşte în stil natural

Întoarcerea la natură este printre stilurile preferate ale acestui an, pentru că vorbeşte despre valorile cu adevărat importante. Invită natura în decorurile tale pascale şi bucură-te de o atmosferă caldă, liniştită, de suflet. Găseşte-ţi inspiraţia în tot ce are natura mai frumos şi alege piese decorative din materiale simple – ceramică, lemn, pânză. Astfel, vei crea armonie în locuinţa ta şi vei hrăni sufletul cu decoruri pe placul său.

Acest stil este dedicat pasionaţilor de drumeţii în natură, celor care iubesc prospeţimea unui decor cu inspiraţie organică, dar şi celor care apreciază simplitatea şi iubesc să se înconjoare cu obiecte dragi sufletului.


Alege-ţi decorul pascal preferat şi transformă-ţi casa în oaza ta de bine!

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.