Recomandari Chic

3 idei de piese pentru terasa ta vintage

Scris de Chic Ville

Îţi doreşti un stil aparte pentru mica ta oază de bine, un stil care să-ţi amplifice starea de bine şi să te îmbie să petreci clipe de calitate acasă? Avem câteva idei de produse pentru terasa, balconul sau locul tău de suflet de acasă, pentru a le transforma în mici universuri vintage. Iată-le!

  • Perne moi, cu modele inspirate

Prima adiţie pentru ca decorul tău chic să fie unul ca-n poveşti este să-i oferi confortul de care ai nevoie. Pernele chic sunt o alegere inspirată, pentru că oferă atât confort, cât şi note vizuale coerente şi armonioase, dar şi un plus de culoare. Atunci când alegi perne cu modele geometrice, creezi o atmosferă ce te poartă cu gândul la stilul boho, englezesc, acel stil vintage cu uşoare note de rustic pe care le întâlnim în romanele de dragoste care au făcut istorie. Atunci când alegem perne brodate sau cu modele de inspiraţie orientală, punem bazele unui decor ce aminteşte de atmosfera franţuzească, de acel vintage elegant şi preţios, bazat pe emoţie. Însă, orice model de pernă am prefera, suntem cu un pas mai aproape de oaza de răsfăţ mult visată atunci când integrăm pernele moi în decorul nostru.

  • Vaze şi ghivece vintage

Pentru a completa vizual decorul nostru inspirat de terasele ce vorbesc despre vacanţă, dar şi pentru a menţine linia vintage a viziunii noastre creative, vazele şi ghivecele cu note antichizate sunt cele mai apreciate piese de decor. În egală măsură utile şi decorative, vazele şi ghivecele se vor face remarcate atât datorită modelelor, cât şi datorită efectului pe care îl vor avea atunci când le combini în stil chic. Recomandările noastre sunt vazele şi ghivecele din ciment sau metal, care poartă note ce amintesc de amprenta timpului, dar şi accente antichizate ce le dau un plus de preţiozitate. Acestea sunt perfecte pentru plantele decorative, înalte şi uşor de modelat, care vor da decorului tău o tentă exotică, perfectă pentru atmosfera de vară.

  • Accente antichizate

Fie că vorbim despre felinare ce vor răspândi lumini blânde la ceas de seară, atunci când cartea ta preferată ţi se alătură în descoperirea unor noi tărâmuri, fie că ne gândim la piese de mobilier ce vor contura întregul decor, fie că ne referim la statuete perfecte pentru o atmosferă grandioasă cu note ca de muzeu, toate aceste piese vor aduce şarm şi unicitate decorurilor pe care le creezi. Dacă vorbim despre un balcon închis sau despre o terasă închisă, atunci putem miza chiar şi pe eleganţa veiozelor şi pe preţiozitatea oglinzilor, pentru a croi un decor atemporal, ca de poveste.


Selecţia noastră de piese ideale pentru terasa chic sau balconul tău vintage este pe site. Descoper-o şi creează decorurile visurilor tale!

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu