Recomandari Chic

3 momente delicioase pentru un weekend de poveste

Scris de Chic Ville

Aşteptând primăvara cu inima deschisă şi totuşi ferindu-ne de vremea rece, poposim într-un nou weekend petrecut în tihna casei. Cum ne putem bucura din plin de fiecare clipă? Savurând-o, dichisind-o cu piese decorative chic şi, bineînţeles, petrecând-o într-o companie plăcută. Iată câteva idei:

Un mic dejun delicios
Foto: elenazamfir.photography, Instagram

O zi bună începe întotdeauna cu un mic dejun sănătos, plin de vitamine şi de arome uimitoare. Micul dejun este cea mai importantă masă a zilei pentru că ne dă energie şi vitalitate, iar gusturile pe care le savurăm ne vor da stare de bine pentru întreaga zi. La fel şi piesele de veselă din care le savurăm! Fie că alegem boluri chic pentru cereale sau salată de fructe, fie că ne delectăm cu preparate aşezate cochet pe farfuriile noastre preferate, atunci când alegem exact ceea ce ne place contribuim din plin la bucuria pe care o vom simţi pe termen lung.


Cel mai bun ceai din univers
Foto: elenazamfir.photography, Instagram

Da, fiecare ceai poate fi cel mai bun din univers, atunci când îl savurăm din ACEA căniţă pe care o iubim, pe care am ales-o cu inima bătând ceva mai repede. Poate că ne referim la deliciosul ceai pe care îl savurăm dimineaţa, cu gust puternic, care ne dă energie. Sau poate ne referim la ceaiul de la amiază, care acompaniază subtil poveştile pe care le descoperim în cărţile noastre preferate. Şi seara e un prilej bun de a savura un ceai aromat cu note de lavandă, în colţişorul nostru drag de relaxare sau în braţele persoanei dragi. Pentru toate aceste momente, căniţele şi ceştile sunt norocoase – pentru că sunt martorii clipelor noastre de răsfăţ. Iar atunci când sunt aşezate pe platouri jucăuşe, care le completează stilul cu dichis şi care ne ajută în servire, servirea ceaiului devine o adevărată artă.


Un desert cât toate deliciile din lume
Foto: elenazamfir.photography, Instagram

Fie că pregătim desertul pentru cei dragi, împreună cu ei sau doar pentru noi, fiecare deliciu contribuie din plin la un weekend cu totul chic. Fie că ne referim la clătitele pufoase, stropite delicat cu picuri dulci de miere, fie că vorbim despre tartele de fructe ce ne duc cu gândul la belşugul verii, fie că savurăm prăjituri preparate cu drag după reţetele din cartea de bucate a bunicii, un desert este modul perfect prin care putem condimenta atmosfera din weekend. Iar atunci când alegem farfuriile perfecte pe care să aşezăm deliciile preparate, dăm un plus de chic momentului nostru savuros.

Weekend-ul este acel moment preţios când ne putem reconecta cu cei dragi, când putem să dedicăm timp pasiunilor noastre şi lucrurilor care ne fac fericiţi. De aceea, trebuie să punem emoţie, culoare şi un gram de rafinament în fiecare decor şi în fiecare gest care ne bucură.

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu