Recomandari Chic

3 motive pentru care sărbătorile de iarnă ne fac mai fericiţi

Scris de Chic Ville

   

Te-ai gândit vreodată de ce sărbătorile de iarnă ne aduc emoţie, speranţă şi o stare generală de bucurie, pe care, de cele mai multe ori, nu o putem cuprinde în cuvinte? Noi am găsit 3 motive! Iată-le:

 

1.    Decorăm cu sufletul

Poate că în timpul anului nu găsim timpul necesar pentru a ne bucura de magia redecoratului, dar sărbătorile de iarnă vor fi întotdeauna cele ce ne vor convinge să ne îmbrăcăm locuinţa în strai festiv. Despre redecorat se spune că are puterea să vindece, să aducă stare de bine, să ne ofere curajul de a avea încredere în gusturile noastre.

Punând mici decoraţiuni în colţişoarele noastre preferate, împodobind bradul alături de familie, delectându-ne împreună cu băuturi calde cu praf magic de scorţişoară – toate acestea sunt clipe pe care le vom păstra în albumul nostru cu amintiri. Şi, negreşit, ne aduc bucurie.

 

2.   Găsirea darurilor perfecte

Un alt motiv pentru care sărbătorile de iarnă ne fac mai fericiţi – dăruirea şi primirea cadourilor. Începem cu paşi mici, cu darurile de Sfântul Andrei sau de Moş Nicolae, apoi suntem Secret Santa pentru colegi sau prieteni, iar în dimineaţa de Crăciun regăsim bucuria copilăriei cu darurile aşezate cu drag sub brad.

Găsirea darurilor perfecte este o adevărată provocare, însă ne recompensează cu zâmbete şi apreciere, acest lucru contribuind din plin la starea noastră de bine. Iar atunci când primim exact ceea ce ne-am dorit, simţim cum sufletul se umple de bucurie.

 

3.   Sărbătorile aduc oamenii mai aproape

Acum este momentul perfect să petrecem timp de calitate alături de familie şi de prieteni. Ştim, acest an a fost unul plin de aventuri, provocări şi paşi înainte, iar timpul pare să fi intrat în sac. Însă acum avem ocazia să ne destindem, să ne relaxăm şi ne bucurăm de prezenţa celor dragi.

Ne bucurăm împreună de preparate delicioase aşezate cu măiestrie pe masa dichisită de sărbătoare, ne delectăm cu arome festive din cănile chic preferate şi ne hrănim privirea cu decoruri de poveste. Şi, astfel, suntem mai fericiţi.

 


Ne bucurăm din plin de sărbătorile de iarnă! Inspiraţia vine din universul chic!

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu