Recomandari Chic

3 recomandări pentru un decor cozy & chic la tine acasă

Scris de Chic Ville

În sezonul rece, indiferent de vremea de afară, există un loc unde te poți ascunde mereu. Și cunoaștem cât de important este ca acel colțișor să îți fie unul cozy, confortabil și armonios, pentru ca tu să uiți de tot ce este dincolo de geam. Venim cu 3 idei numai bune pentru un spațiu chic & cozy care să îți bucure toate simțurile!

1. Pături și perne pufoase

 

 

 

 

 

 

 

O mare parte din confortul tău o are fotoliul sau canapeaua pe care îți petreci serile târzii. Dar nu trebuie să uităm de pernele ce le acompaniază. Pe lângă rolul lor vizual decorativ, căci nu uităm de cât de minunat se pot prezenta pernuțele rustice, materialul lor pufos îți promite o atmosferă de vis. Nu fac excepție nici păturile pufoase monocolore ce știu să te cuprindă în căldură seară de seară.

2. Lumânări parfumate  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Credem cu tărie că un vizual încântător merge mână în mână cu miresme delicioase. De aceea îți recomandăm să alegi o lumânare parfumată (sau mai multe) care să completeze subtil aerul cozy din camera ta, ajutând la crearea unui spațiu intim, cald și plin de liniște. Abia acum poți să citești cartea preferată.

3. Ceaiul îmbietor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ultimul simț care trebuie răsfățat este, firește, cel ce știe să se bucure de aromele sezonului rece. Iar serile cozy trebuie savurate alături de ceainicul tău chic și ceașca ce îl acompaniază. Atât ceramica, cât și porțelanul sunt alegeri excelente pentru crearea acelui ambient cozy pe care îl cauți la lumina lumânărilor, bucurându-te de decorul delicat cu care te-ai obișnuit.

Creează-ți un spațiu doar al tău, unde totul este așa cum îți place. Un spațiu cald, liniștit și confortabil în care să te regăsești ori de câte ori te întorci acasă. Acasă e cozy. Acasă e chic. 

 

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu