Recomandari Chic

3 sfaturi pentru un decor perfect de toamnă acasă

Scris de Chic Ville

Se apropie toamna și știm cu toții că zilele luminoase și senine se împrăștie încet-încet, iar ploaia și starea de moleșeală își fac tot mai mult simțită prezența, mai ales pentru iubitorii razelor calde ale soarelui. Cu toate că aceste stări și transformări sunt absolut normale, mulți dintre noi nu putem face față așa de ușor unor astfel de provocări.

Așadar, vă punem la dispoziție o serie de produse care vă pot lumina zilele umbroase de toamnă și vă pot ajuta să fiți productivi chiar și când starea de afară nu este tocmai plăcută.

Veiozele și lumânările

Ce altceva poți să faci într-o după-amiază târzie, când soarele își adoarme și ultimele raze, decât să îți găsești colțișorul potrivit din casă, să aprinzi veioza și lumânările preferate și să savurezi în tăcere cartea care îți poartă imaginația către alte lumi și care îți eliberează mintea după o zi complicată la muncă. Nu numai lumina caldă, ci și măiestria cu care acestea au fost realizate pot transforma camera ta într-un loc plin de chic.

Uzul lumânărilor a evoluat de-a lungul timpului, iar de la o simplă sursă de lumină, acestea au devenit piese decorative cu multiple utilizări și beneficii. Lumânările devin astfel piese de efect care schimbă atmosfera unei ambianțe interioare, transformând-o într-un cadru călduros și intim. Lumânările creează o atmosferă confortabilă, fiind piese nelipsite din decorurile romantice, fără de care nu se poate concepe acea stare de liniște și relaxare pe care o iubim cu toții. Totodată, specialiștii spun că lumânările ameliorează efectele stresului și îmbunătățesc calitatea somnului.

Iată doar câteva motive pentru care o sursă de lumină caldă, într-un decor frumos amenajat, poate să îți aducă liniștea și relaxarea pentru întreaga după-amiază.

Pernele confortabile

Pentru a te cufunda cât mai bine în lumea cărților și pentru a uita o clipă momentele zbuciumate din timpul zilei, ai nevoie uneori pur și simplu de un așternut moale. Fie că vrei să te arunci într-un fotoliu, sau pur și simplu vrei să stai lângă o fereastră să admiri apusul, pernele sunt cele mai potrivite și în măsură să ducă la îndeplinire satisfacția întregului moment de răsfăț și pace.

Ceainicul preferat

Un alt obiect de care cu siguranță te vei bucura în diminețile ori după amiezile ploioase de toamnă este ceainicul, un accesoriu folositor pentru a avea parte de momente frumoase și productive. Un moment nu poate fi mai reușit decât atunci când există o anumită ordine atât în gânduri, cât și la locul unde îți desfășori activitățile dragi.

Ceainicul aburind pe o masă ordonată poate fi, astfel, un element cheie. Uneori, astfel de lucruri mici pot să ordoneze și cele mai ascunse gânduri ale sufletului. De aceea e important să ne satisfacem, pe cât este posibil, aceste mici tabieturi. Un colț bine ordonat și îngrijit poate duce la liniște și pace și poate transforma o zi obișnuită într-o filă din basm.


Savurează fiecare moment și nu uita că cele mai mici detalii chiar pot face o diferență enormă în viață. Ordonează-ți viața și nu lăsa ca vremea de afară, cu zilelele ei umbrite fie doar de un soare ascuns, să îți fure bucuria. Așa că nu ezita să vizitezi site-ul nostru pentru a descoperi acele produse magice.

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu