Recomandari Chic

3 stiluri de veioze Chic pentru acasă

Scris de Chic Ville

Veiozele sunt mai mult decât simple corpuri de iluminat. Cu forme cât mai spectaculoase, cu luciri elegante sau dimpotrivă, cu design minimalist, veiozele sunt o metodă fermecătoare prin care îţi poţi personaliza interiorul locuinţei tale.

Bineînţeles, vor fi întotdeauna multe tipuri de veioze din care poţi alege, dar cum vei şti care este modelul perfect pentru decorul tău?

Am împărţit veiozele chic în trei categorii, şi îţi vom spune unde se potrivesc cel mai bine. Iată:

Veioze clasice

Sunt cele pe care le cunoaştem cel mai bine. Sunt veiozele chic pe care le alegi pentru noptiera sau pentru comoda din dormitor, cele cu model simplu, şi totuşi chic. Poţi opta pentru modele romantice, în nuanţe fine, poţi alege din cele împletite cu note rustice, sau te poţi bucura de cele cu texturi şi nuanţe mai aparte. Totul depinde doar de preferinţele tale şi de specificul decorului tău cu totul unic.


Veioze cu model unic

Acestea sunt acele veioze speciale care nu doar că aduc lumină în încăpere, ci şi un plus de eleganţă decorurilor pe care le creezi. Sunt perfecte pentru un living spaţios sau pentru un hol ce va impresiona de la prima privire.

Aici, trebuie să alegi modele mai grandioase. Modele speciale, care au ceva de spus. Spre exemplu, poţi opta pentru străluciri puternice, pentru note glamour ce-ţi transformă veioza într-o adevărată bijuterie decorativă. De asemenea, poţi opta pentru o formă unică, scoasă în evidenţă de tuşele antichizate. Toate aceste elemente vor aduce armonie decorurilor tale, vor contribui la desăvârşirea imaginii locuinţei tale, şi îţi vor da acea stare de bine pe care trebuie să o simţi acasă.


Veioze de podea

Cu adevărat impresionante sunt acele lămpi de podea care se înalţă într-un colţ al sufrageriei, sau poate chiar lângă canapeaua chic aşezată la perete. Cu forme inspirate de design-ul contemporan sau poate chiar de notele orientale, orice lampă de podea ai alege, mizează pe un efect spectaculos în decorurile tale. Poţi crea astfel un centru de interes cochet, în ton cu personalitatea ta, şi te poţi bucura şi de un plus de lumină dirijată atunci când citeşti pe canapea sau fotoliu.


Iată cum fiecare veioză poate avea un alt efect atunci când o aşezi în locul perfect. Alege veioza preferată şi decorează cu stil şi personalitate!

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu