Recomandari Chic

3 stiluri pentru masa de Crăciun

Scris de Chic Ville

Sunt două momente magice de Crăciun. Primul este deschiderea cadourilor lăsate sub brad, atunci când bucuria ne cuprinde, iar al doilea moment este cel în care familia se strânge, cu drag, în jurul mesei. Acest moment este cu totul magic, pentru că poartă cu sine o bogată încărcătură emoţională. De asemenea, este magic pentru că îţi dă şansa să realizăm decoruri fermecătoare, în ton cu personalitatea ta. Iată cele mai chic stiluri pe care le poţi alege:

Vintage romantic

Crăciunul are un strop de tradiţie în fiecare decor, în fiecare piesă pe care o alegi, în fiecare emoţie pe care o dăruieşti. De aceea, poţi alege piese atemporale, clasice, pe care să le complimentezi cu accente asemeni unor bijuterii preţioase.

Poţi alege farfurii albe elegante, cu model vintage, pe care să le accesorizezi cu tacâmuri aurii. Pentru acest decor, poţi alege un centerpiece romantic, în forma unui sfeşnic auriu cu lumânări înalte, graţioase. Nu trebuie să lipsească nici ornamentele cu model de Crăciun – brăduţi albi sau aurii sau îngeraşi delicaţi. Astfel, decorul tău va spune o poveste plină de şarm, cu străluciri diafane, iar tu vei primi toate complimentele.


Fancy Chic

Îţi plac decorurile îndrăzneţe şi îţi doreşti să-i inspiri şi pe cei dragi, să-i surprinzi cu un dineu cu o poveste aparte? Ai încredere în gusturile tale şi creează o atmosferă inspirată din poveştile cu dineuri regale.

În locul farfuriilor albe, poţi opta pentru o nuanţă mai cochetă – un roz pudrat fermecător, perfect pentru un dineu de poveste. Accesorizează-le cu pahare cu model clasic, păstrează accentele aurii şi magia e gata!

Este atât de simplu să schimbi decorul tău, cu doar câteva trucuri mici! În plus, farfuriile sunt o investiţie perfectă, pentru că pot fi vedetele fiecărui decor culinar fastuos.


Natural-contemporan

Iată un nou stil aparte, ideal pentru o cină cu totul specială. Acest stil este dedicat celor ce îşi doresc să inoveze, dar să păstreze acea atmosferă feerică a Crăciunului de poveste. Un set de farfurii cu tuşe verzi sau transparente, feţe de masă cu modele de inspiraţie vegetală, pahare elegante – totul pentru un decor de poveste.

Apoi, adaugă ornamente din lemn cu tematică de Crăciun, foloseşte sfeşnice antichizate şi ghirlande verzi înnobilate cu instalaţii luminoase minunate, şi ai obţinut o atmosferă feerică. Astfel, te vei simţi ca într-o cabană sofisticată şi îţi vei umple sufletul de linişte şi emoţie!

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu