Recomandari Chic

5 aranjamente florale Chic

Scris de Chic Ville

Atunci când dăruieşti flori, alege să dăruieşti originalitate. La fel şi atunci când alegi să le etalezi în casa ta. Pune accentul pe creativitate, pe efectul pe care doreşti să-l obţii cu decorul floral creat, pe emoţia pe care o pui în fiecare floare aşezată. Pentru că orice dar oferit vorbeşte pentru tine la fel ca orice decor de acasă, ai încredere în intuiţia şi în firea ta creativă. Iată 5 moduri în care poţi aşeza florile, pentru un decor cu totul uimitor:

Într-un ceainic cochet

Ceainicele sunt apreciate în arta ceaiului, dar povestea lor în locuinţă nu se opreşte aici. La fel de bine pot servi drept vază cochetă, originală, care va atrage orice privire. Poţi folosi un ceainic mai vechi sau poţi alege unul nou, special pentru un decor floral cu totul special. Mai mult de atât, un aranjament floral elegant aşezat într-un ceainic poate fi darul ideal pentru o fire exuberantă, unică, pentru că se potriveşte perfect personalităţii sale.


Într-o cănuţă chic

Poate ai o cană care a fost cândva favorita ta, dar timpul s-a aşternut peste povestea voastră şi acum sunt alte căni care-ţi bucură momentele de răsfăţ cu ceaiul sau cafeaua mult iubită. Cănile vechi pot fi perfecte pe post de ghiveci chic, pentru plăntuţe mici, care-ţi bucură privirea.

Poţi aşeza în ele plante suculente, dar şi seminţe de flori sau plante mereu verzi, care rămân micuţe şi drăgălaşe. Astfel, colţişorul tău de bine de acasă poate fi decorat în stil cochet, cu piese care fac parte din amintirile tale. La fel de bine poţi şi dărui mici plante în căniţe cochete, pentru firi joviale şi creative.


Într-o colivie delicată

Coliviile decorative pot ţine loc de felinar sau candelă, dar pot fi soluţia ideală pentru cele mai chic decoruri florale. Fie că alegi plante decorative pe care le aşezi cu eleganţă, fie că optezi pentru ghivece cu plante mereu verzi, efectul va fi unul minunat! Poţi, de exemplu, să aşezi o iederă curgătoare într-o colivie agăţată, iar decorul va fi cu totul special!


Într-un felinar de poveste

Pentru că vorbeam despre coliviile care ţin loc de felinar, iată că şi felinarele pot fi minunate piese de decor atunci când iau rolul de purtător al unei feerii florale. Poţi pune lumânări cu led alături de florile preferate, poţi decora cu ghirlande luminoase sau cu suveniruri, iar felinarul tău va fi mai mult decât o simplă piesă de decor. Va fi un martor al creativităţii şi pasiunii tale. De asemenea, poate fi decorat şi cu plante uscate sau decorative, fiind uşor să obţii exact efectul pe care ţi-l doreşti.


Într-o ramă foto

Un mod neconvenţional de a oferi flori este într-o ramă foto. Poţi transforma rama într-un terariu, o poţi agăţa de perete sau o poţi aşeza pe masă, sau poţi folosi rama pentru a îmbrăţişa în interiorul său flori presate sau pictate, cu un mesaj de suflet.


Cu un plus de creativitate, orice piesă poate face parte dintr-un decor floral fermecător. Trebuie doar să ai încredere în intuiţia şi gusturile tale, iar efectul va fi unul îmbucurător!

Despre autor

Chic Ville

1 comentariu

  • O idee excelenta sa reinventezi un obiect de decor, placut priviri acasa sau la birou, folosind diverse lucruri uitate intr-un dulap, adesea pline de praf si lipsite de interes.
    Multumim pentru povestea calda si plina de parfum a Alexandrei.

Lasa un comentariu