Recomandari Chic

5 idei chic pentru balconul tău de vară

Scris de Chic Ville

Stai la bloc şi îţi doreşti o oază de relaxare doar pentru tine, departe de forfota oraşului şi de solicitările de peste zi? Noi credem sigur că răspunsul tău este da, aşa că ţi-am pregătit câteva idei uşor de pregătit, ca să te simţi ca-n vacanţă măcar pentru o clipă. Şi totul pentru micul tău balcon chic, pe care-l poţi transforma pe dată într-o oază de relaxare cochetă. Hai să vezi cum!

  • Ţine cont de caracteristicile unice ale balconului tău

Cel mai probabil, balconul tău are câteva caracteristici speciale cum ar fi o formă aparte, geamuri de un anumit tip sau chiar o balustradă în stil vechi. Profită de toate acestea şi pune-le în valoare prin decorurile pe care le creezi. În schimb, dacă doreşti să ascunzi anumite imperfecţiuni, poţi opta pentru plante în ghiveci sau pentru cufere sau coşuri în care să depozitezi cele trebuincioase pentru momentele tale de răsfăţ.


  • Alege mobilierul potrivit pentru balconul tău

Atunci când nu ai foarte mult spaţiu, recomandarea noastră este să apelezi la mobilier restrâns, dar chic. Tabureţi, măsuţe de cafea, o comodă mică pentru lucruşoarele pe care le depozitezi, totul pentru cât mai mult spaţiu şi cât mai mult confort pentru tine.


  • Decorează cu plante

Creează-ţi micul tău paradis verde pe balcon, cu flori decorative sau naturale pe care să le admiri zi de zi, clipă de clipă. Pentru ele, alege ghivece romantice, fie în stil vintage, fie în stil modern, şi bucură-te din plin de efectul lor benefic. În plus, dacă alegi plantele de balcon potrivite, te poţi bucura de aer mai proaspăt şi de o atmosferă cu note tropicale, chiar la tine acasă.


  • Pregăteşte gustări reci, cu arome de vară, în recipiente chic

Fie că te pregăteşti să vizualizezi filmul preferat, să stai la o şuetă online cu prietenele sau să te bucuri de un moment doar pentru tine, alături de o carte bună şi o băutură cu gust de vară,  alege să ai alături gustări delicioase aşezate în recipiente chic. Astfel, îţi vei pune un zâmbet pe buze pe dată!


  • Mizează pe confort

Simte-te bine în casa ta şi oriunde-ai fi! Iar ca să te simţi bine, încojoară-te de lucrurile care-ţi sunt dragi cu adevărat! Descoperă colecţia de perne chic şi alege atât perne de podea, cât şi perne decorative, care-ţi vor aduce confort şi armonie în decorurile tale. În plus, completează decorul cu un felinar chic, lumânări colorate sau ghirlande luminoase, şi vei obţine un balcon cochet, perfect pentru serile de vară.

Bucură-te din plin de fiecare clipă şi găseşte bucurie în fiecare lucru care te înconjoară!

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu