Recomandari Chic

5 idei de cadouri pentru EA

Scris de Chic Ville

Pentru ea, fiecare dar ales cu sufletul spune o poveste. Sunt atât de multe motive pentru care poţi să-i dăruieşti un cadou fermecător – de la admiraţie, la iubire, prietenie şi mulţumire. Încă nu ştii ce i-ai putea alege? Te ajutăm să-i găseşti cadoul perfect, pe care îl va iubi negreşit, cu 5 idei de daruri inspirate! Descoperă-le!

Cutii de bijuterii

Cu siguranţă are o colecţie de bijuterii pe care o îndrăgeşte, fie ea oricât de mică. Bijuteriile contribuie din plin la starea de bine a doamnelor, completându-le ţinutele de zi cu zi şi oferindu-le un plus de atitudine şi de încredere în sine. De aceea, o cutie de bijuterii poate fi darul ideal. Dacă bijuteriile nu sunt totuşi pasiunea ei, atunci poţi alege o cutie în care să-şi păstreze lucruşoarele dragi, suvenirurile, vederile de departe, accesoriile de papetărie sau chiar ceaiurile sau condimentele preferate. Astfel, îi dăruieşti mai mult decât o simplă cutie – îi dăruieşti susţinere pentru pasiunile sale.

Vaze pentru feeria ei florală

8 Martie vine cu o bogăţie florală care îi umple atât casa, cât şi sufletul. De aceea, alege să-i dăruieşti o vază care să-i completeze colţişorul floral şi care să o ajute în păstrarea cu drag a tuturor buchetelor pe care le va primi. Fie că alegi o vază cu model boho, una fancy sau poate chiar un set de vaze cochete, îi oferi mai mult decât o piesă de decor – îi vei oferi promisiunea unor decoruri florale de poveste.

Un sfeşnic elegant sau o candelă romantică

Cu un şfeşnic sau cu o candelă delicată, dichisite cu lumânări răsucite, oferi femeii pe care îţi doreşti să o surprinzi inspiraţie pentru momentele ei de răsfăţ de zi cu zi. O lumânare aprinsă într-un decor contribuie la crearea unui decor romantic şi elegant, cât şi la starea de calm şi linişte. În plus, atunci când sfeşnicul sau candela alese poartă modele minuţioase sau forme aparte, îi completezi cu şarm decorurile pe care le îndrăgeşte atât de mult.

Platouri chic

Arta culinară este preferata ei? Sau poate iubeşte decorurile complete, cu piese inspirate! Pentru toate acestea, poţi să-i alegi un platou cochet, cu model chic, pe care să-l asorteze exact aşa cum îşi doreşte! Îl poate dichisi cu deserturi delicioase, aromate şi frumos decorate, sau îl poate cuprinde ca bază pentru centerpiece-uri uimitoare, care vor cuceri orice privire.

Ceşti sau căni chic

Îţi doreşti să-i fii aproape în fiecare clipă? Atunci poţi începe de la cafeaua de dimineaţă, pe care să o dichiseşti cu o cană care să-i amintească de tine? Sau poate îi aduci un strop de bucurie ceaiului savurat la amiază, pe care îl va savura cu drag din cana primită de la tine. Iar atunci când accesorizezi căniţei şi o tăviţă chic, oferi un pachet cadou inspirat!

Că tot am vorbit despre pachete cadou, află că am pregătit pachete chic gata de dăruit, care vin la tine cu tot ce ai nevoie pentru a oferi un cadou inspirat – folie de împachetat, panglică pentru fundiţă şi etichetă chic. Le poţi descoperi pe toate în categoria noastră dedicată, de AICI.

Fotografiile sunt realizate de Elena Zamfir (@elenazamfir.photography, Instagram)

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu