Recomandari Chic

5 pasi pentru un Tea Party reusit

Scris de Chic Ville

Îţi doreşti să-ţi surprinzi prietenele cu o petrecere inedită, pe care s-o dichiseşti cu mare drag şi să ţi-o aminteşti în timp? Sau care să devină un obicei pentru tine şi prietenele tale, pe care să-l savuraţi de fiecare dată când aveţi ocazia? Sugestia chic: un Tea Party fabulos. Iată cum poţi face, în cinci paşi:
 

1. Ce zi vei alege?

Să fie după-amiaza, după serviciu sau o duminică răsfăţată? Sau poate fi chiar aniversarea ta, pe care-ţi doreşti să o păstrezi în fotografii unice, de la o petrecere unică, aşa ca tine.
 

 

2. Alege ceainicul şi ceştile preferate!

Pot fi inspirate de sezonul în curs sau de decorurile din casa ta, sau poate chiar de personalitatea fiecărui invitat. În acest caz, poţi alege seturi tea-for-one în culori diferite, pentru a-i surprinde pe cei dragi cu aromele sau culorile preferate.
 

 

3. Accesorii, accesorii, accesorii

Inele pentru şerveţele, tacâmuri strălucitoare, o faţă de masă cu dichis şi un aranjament floral inspirat, toate se vor dovedi utile pentru succesul petrecerii tale.
 

 

4. Un plus de savoare

Fursecuri, prăjiturele sau boluri cu dulceaţă? Orice ai alege, aceste mici bucurii vor da gust şi vor aduce o stare de bine pentru întreaga zi! Poţi să-ţi dovedeşti talentul culinar sau poţi să-ţi surprinzi prietenele cu bunătăţi de la patiserie, aşezate pe cele mai chic suporturi etajate.
 

 

5. Dulce sau sărat?

De ce nu amândouă! Te gândeşti cum ai putea face petrecerea să dureze mai mult? Dacă ai alege ca, înainte de ceaiul aromat şi de prăjiturelele delicioase, să aşezi la masă mici gustări calde sau reci, cum ar fi bruschetele sau pateurile cu brânză?
 

 
Ei bine, te-ai hotărât când vei avea cel mai chic Tea Party?

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.