Recomandari Chic

5 piese care-ţi aduc magie pe balcon

Scris de Chic Ville

Balconul tău, oricât de mic, poate deveni cel mai frumos loc de acasă pe timpul verii. Pentru a-i da un plus de şarm care să te convingă că acesta este micul tău loc magic, ai nevoie de câteva piese de bază. Noi ne-am gândit la următoarele piese pentru balcon:
 
1. Un cufăr chic – pentru depozitare şi, în egală măsură, măsuţă pentru cănile de limonadă, un cufăr elegant este o piesă ce aduce un plus de utilitate pe balcon.
 

 


2. Un balansoar minunat – atunci când te bucuri de feeria florală pe balcon, te simţi parcă într-o poveste cu zâne. O astfel de poveste are nevoie de un balansoar fermecător, care să te bucure pe dată! Mai mult, te va răsfăţa cu mişcările sale legănate atunci când te pierzi în paginile cărţii tale preferate.
 

 


3. Un covor în stil Boho – un covor are mai multe roluri decât poate părea la prima vedere. Te protejează de podeaua rece, aduce un plus de şarm decorului, protejează mobilierul de amplasarea directă pe podea şi dă acea stare de decor complet, desăvârşit.
 

 


4. Un suport de flori – vorbeam mai devreme despre feeria florală, cea care te poartă într-o lume magică. Poţi alege un suport etajat sau o etajeră din metal, pe care să aşezi ghivecele preferate.
 

 


5. Un felinar pentru seri de poveste – magia unui felinar chic nu poate fi contestată. Lumina pe care o răspândeşte îţi va aduce o stare de linişte interioară, de calm, de desăvârşire.
 

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu