Recomandari Chic

5 piese Chic pentru cina romantică

Scris de Chic Ville

Luna Iubirii este luna cinelor romantice, a momentelor pline de emoţie şi a bucuriei petrecerii timpului în doi. Noi credem că nu trebuie să existe motive pentru o cină romantică, aceasta putând fi un obicei fermecător al unui cuplu prin care să se reconecteze, să se bucure de prezenţa celuilalt şi să dăruiască zâmbete.

Iată 5 piese de care trebuie să ţii cont atunci când aşezi o masă romantică:

Faţa de masă

Pentru că faţa de masă spune povestea întregului decor, trebuie să fie prima piesă pe care o alegi pentru masa ta romantică. Poţi alege o faţă de masă cu inimioare, sau poţi opta pentru un model atemporal, potrivit pentru fiecare cină cu dichis. Alege texturi fine şi materiale rezistente, uşor de întreţinut, pe care să le îndrăgeşti negreşit şi care să te inspire.

Farfuriile delicate

Următoarele piese pe care trebuie să le alegi pentru o cină romantică sunt farfuriile. Poţi alege farfurii elegante, cu note vintage, care vor vorbi despre cele mai frumoase poveşti de dragoste, sau poţi aduce un plus de culoare, cu farfurii în nuanţe chic. Bineînţeles, contează ceea ce pui pe ele. Fie că alegi să-ţi surprinzi jumătatea cu o reţetă preparată de tine, fie că alegi preparatele comandate acasă, asigură-te că le vei aşeza cât mai creativ pe farfurie!

Tacâmurile cochete

Cu tacâmurile, trecem deja la etapa detaliilor care fac diferenţa. Poţi alege tacâmuri strălucitoare, de-un auriu preţios, sau poţi folosi tacâmurile clasice pe care le foloseşti de obicei. Cheia este să le aşezi astfel încât să pară mereu noi, în moduri cât mai creative. Uită de grija aşezării corespunzătoare a tacâmurilor la masă şi pune accent pe spotaneitate, pe originalitate. Cu un şervet chic şi o fundă elegantă, ai dat tacâmurilor tale o nouă poveste.

Pahare pline de şarm

Băuturile voastre preferate vor completa cina romantică. Nu contează ceea ce alegeţi – apă, suc, vin – important este să le serviţi cu stil şi să vă bucuraţi de fiecare clipă. Paharele roşii pot fi o achiţie elegantă, dar sigur că poţi alege şi pahare în nuanţe pe care să le preferaţi amândoi. Povestea unei cine romantice este povestea voastră, a amândurora, iar piesele alese trebuie să vă reflecte personalitate şi felul de a fi.

Un strop de emoţie

Ce-ai zice de lumânări şi un sfeşnic elegant? Poate sună ca un setting dintr-o altă epocă, însă lumânările aduc eleganţă, linişte sufletească şi un plus de intimitate, fiind un cadru perfect pentru voi. Astfel, puteţi să vă spuneţi toate cuvintele frumoase pe care nu vi le-aţi spus, puteţi să vă faceţi cele mai emoţionante promisiuni sau pur şi simplu vă puteţi relaxa împreună.

Cu o astfel de cină romantică, puteţi să începeţi un şir de cine de poveste pentru voi, aşa cum sunt ele – grăbite, tihnite, pregătite îndelung sau aşezate spontan. Important este să ai toate piesele necesare la îndemână, să apelezi la creativitate şi să faci din orice clipă un moment magic pentru tine şi jumătatea ta.

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu