Recomandari Chic

5 piese de mobilier Chic pentru casa visurilor tale

Scris de Chic Ville

Fie că te bucuri de casă nouă, fie că îţi doreşti să-ţi împrospătezi decorurile deja existente acasă, poţi începe cu o piesă de mobilier în stil chic! De cele mai multe ori, pentru a da un nou suflu decorurilor tale de acasă, poţi schimba doar câteva piese cheie care vor transforma decorul într-unul cu totul nou. Iată 5 piese de mobilier în stil chic, pe care le poţi alege pentru casa visurilor tale.

Consolă Antique Mango

Această consolă este spectaculoasă, cu detalii unice pe care te va invita să le descoperi clipă de clipă. Fie că alegi s-o aşezi în holul grandios sau îi găseşti un loc de cinste într-un living spaţios şi desăvârşit atât ca formă, cât şi ca luminozitate şi decor, comoda va atrage orice privire.

Datorită formei sale interesante şi a detaliilor minuţioase finisate manual de cele mai dibace mâini, consola va fi admirată îndelung de toţi invitaţii care îţi trec pragul. Aceasta poartă un model de inspiraţie florală şi este finisată urmărind tehnici ce provin din stilul indian, atrăgând mai ales prin detaliile antichizate şi prin formele sculptate cu mare, mare grijă.


Cufăr Mandala

Pentru acest cufăr lung, ai putea găsi o mulţime de moduri de a-l pune în evidenţă în decorurile tale. Principalul său avantaj este faptul că poate găzdui o mulţime de lucruşoare în interior, de la suveniruri, la piese de ajutor în locuinţă, la perne moi şi chiar la piese dragi, pe care îţi doreşti să le ştii în siguranţă, ascunse de privirile curioase.

Astfel, îl poţi aşeza atât în hol, datorită dimensiunilor sale ideale, îl poţi transforma în banchetă cu câteva perne chic puse ici-colo, sau îl poţi aşeza sub geam pentru a-ţi croi un colţişor luminos, perfect pentru clipe de relaxare în compania cărţilor preferate. Asemeni consolei despre care vorbeam ceva mai sus, şi cufărul Mandala este finisat manual şi poartă mărturia tehnicilor transmise din generaţie în generaţie de maeştri în arta frumosului.


Fotoliu Marquise

Acest fotoliu face parte din seria mobilierului eco, pentru că poartă împletituri din ratan, o fibră lemnoasă ce se regerează rapid şi oferă rezistenţă sporită mobilierului.

Acest fotoliu este ideal pentru un living decorat în stil vintage-natural, dar şi pentru o terasă acoperită sau pentru un balcon închis. Trebuie protejat de umezeală şi frig, astfel durata de viaţă fiind una îndelungată. Se potrivesc perfect cu perne moi din bumbac de calitate, înconjurate de o feerie de plante cu frunze mari şi de piese de decor în acelaşi stil, cu note atemporale.


Chaise-longue Delicate Pink

Trecem acum uşor-uşor către mobilierul cu note fancy, cu acest chaise-longue ce aminteşte de moda franţuzească. Poartă o formă bazată pe linii unduitoare chic şi se potriveşte de minune într-un colţişor cheie din living sau chiar dintr-un dormitor spaţios.

Structura sa este realizată din lemn finisat cu grijă, detaliu evident atunci când privim picioarele. În ceea ce priveşte tapiţeria, aceasta se mulează elegant pe forma alungită, impresionând prin fineţea şi prin textura sa catifelată. În plus, butonii decorativi îi dau şi mai multă fineţe, făcându-l perfect pentru decorurile în stil fancy sau glamour.


Canapea Soft Touch

Iată că trecem şi în domeniul decorurilor chic-contemporane, cu o canapea fină, de-un crem absolut delicios. Aceasta este perfectă pentru un decor ce îmbină minimalismul cu stilul fancy şi poate fi pusă în valoare cu un lampadar de podea ce o luminează graţios, facând-o o adevărată vedetă a camerei. Este ideală atât pentru un living spaţios, dar s-ar potrivi şi pentru un living cu dimensiuni reduse, în care dichisul şi eleganţa se îmbină armonios.

Ei bine, eşti gata pentru a da un nou suflu casei tale?

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu