Recomandari Chic

5 piese pe care trebuie să le ai în casă pentru o toamnă CHIC

Scris de Chic Ville

Iubim toamna! O iubim atât datorită culorilor sale, cât şi datorită faptului că ne îndrumă şi ne încurajează să ne croim din acasă o oază de bine şi relaxare. De aceea, am creat pentu voi o listă chic de 5 piese ce nu trebuie să lipsească dintr-un ambient tomnatic plin de şarm şi stare de bine. Care sunt acestea? Iată-le!


Coşul chic

Am vorbit deja despre calităţile coşurilor chic într-un articol anterior, dar adevărul este că nu ne putem sătura de ele! Împletite sau croşetate, din fibre naturale sau din fire de bumbac, coşurile ne ajută din pin să croim o atmosferă de toamnă ca-n poveşti. Se pot folosi fie cu rol organizatoric, fie cu rol decorativ, iar atunci când le dichisim cu o eşarfă elegantă sau cu un buchet de flori presate, creăm un colţişor vizual pe sufletul şi personalitatea noastră!


Cana ta preferată

Cum ar fi toamna fără ceaiuri aromate sau ciocolată caldă? Bucură-te de aromă şi dichis savurat în tihnă, din cana ta preferată. Dăruieşte-ţi momente de răsfăţ sau transformă-le în adevărate ritualuri alături de cei dragi, bucurându-vă privirea cu ajutorul cănilor alese.


Tavă

Care este frumuseţea unei tăvi chic? Faptul că o poţi alege astfel încât să întregească atmosfera! O poţi asorta elegant cu minunatul coş despre care îţi povesteam mai devreme, păstrând o constantă a texturilor şi nuanţelor, sau o poţi alătura stilistic cănii tale preferate, adăugând lângă acestea mici accente de sezon – frunze uscate, ghinde, flori presate sau conuri.


Sfeşnic

Lumina caldă din încăpere ajută din plin la crearea unui ambient primitor şi intim. Un sfeşnic chic poate fi vedeta unui centerpiece aşezat pe o masă festivă, dar poate şi dichisi decorurile cotidiene. Este de ajuns să-l aşezi pe birou sau în micul tău colţişor de lectură alături de o lumânare parfumată, şi magia e gata!


Perna chic/Pătura pufoasă

Atunci când vorbim despre pături şi perne pufoase, ne gândim în egală măsură la confort, căldură, dar şi la aspectul lor decorativ. Conturează prezenţa toamnei cu o pătură moale, călduroasă şi chic sau cu o pernă în nuanţe blânde, ce-ţi complimentează negreşit decorurile croite cu atenţie la fiecare detaliu.


Bucură-te de toamnă în casa ta şi dăruieşte-ţi bucuria de a te înconjura cu stil şi stare de bine. Îndrăzneşte să-ţi asculţi inima!

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.