Recomandari Chic

5 sfaturi pentru eficienţă şi armonie în decorurile tale

decor chic
Scris de Chic Ville

Casa noastră e oaza noastră de bine, universul nostru, locul cel mai frumos din lume şi, bineînţeles, modul nostru de a ne pune creativitatea în practică. Cum putem face din casa noastră un loc exact aşa cum am visat? Cu câteva metode simple, ce ne aduc bucurie atât nouă, cât şi decorurilor pe care le croim acasă.

Adu lumină naturală acasă

Lumina naturală ne energizează, ne dă vitalitate şi ne oferă o stare pozitivă, optimistă, solară.

Cum poţi face asta? Cu un truc simplu şi elegant – oglinzile. Aşază-le astfel încât să reflecte o imagine plăcută ţie – peisajul de afară, cărţile din bibliotecă sau colţişorul floral, astfel încât vei avea şi mai multe motive de bucurie acasă.

Curăţă geamurile

Ca o extensie a sfatului de mai sus, şi curăţatul regulat al geamurilor ajută la îmbrăţişarea luminii naturale acasă. Ferestrele sunt ochii caselor noastre, iar mai multă lumină naturală înseamnă mai multă energie şi bucurie.

Dichiseşte-ţi holul de la intrare

Holul de la intrare are o însemnătate unică pentru casa noastră – el ne întâmpină de fiecare dată, el îi primeşte cu braţele deshise pe invitaţii de seamă, şi tot el e cel ce dă tonul casei noastre.

Pentru el, avem câteva sfaturi:

Luminează-l: dacă nu ai suficientă lumină aici, poţi opta oricând pentru o veioză chic sau chiar un felinar cu o ghirlandă luminoasă.

Eliberează spaţiul: lasă aici doar piesele de bază, organizează-le chic şi eficient.

Alege o oglindă: astfel, te poţi asigura că ţinuta ta e impecabilă înainte să pleci, în timp ce adaugi eleganţă decorului tău.

Pune accentul pe spaţiu

Asigură-te că organizezi spaţiul de acasă astfel încât să se potrivească fluxului acţiunilor tale. Gândeşte fiecare pas şi aşază mobilierul şi decoraţiunile astfel încât să te poţi deplasa fără impedimente.

Organizează totul în viaţa ta şi în casa ta cu eficienţă şi răbdare. Atunci când ai un sistem bine pus la punct pentru tot, de la sfera economică şi până la locul în care îţi aşezi cheile când ajungi acasă, te vei simţi în armonie cu casa şi lumea ta. Iar asta, dragă iubitorule de chic, te va ajuta să te bucuri de Acasă într-un mod nebănuit!

Dăruieşte energie casei tale

Cum poţi face acest lucru? Cu plante, bineînţeles! Creează-ţi un colţişor floral de care să te bucuri clipă de clipă, în care să aşezi florile sau plantele tale preferate. Îţi dăm un sfat: alege plante verzi, cu frunze late, pentru că acestea au atât un impact vizual puternic, cât şi un aport semnificativ asupra calităţii aerului de acasă.

În plus, atunci când alegi ghivece sau vaze chic, dai personalitate decorurilor tale de acasă!


Bonus chic: manifestă-ţi aprecierea faţă de casa ta, faţă de decoraţiunile tale. Tratează-ţi casa ca pe un suflet – îngrijeşte cu blândeţe piesele pe care le alegi, lasă-ţi creativitatea să te inspire şi bucură-te pe îndelete de fiecare element ce conturează armonia casei tale.

Imaginile fac parte din arhiva Chic Ville. Produsele prezente în acestea nu mai fac parte din portofoliul de produse.

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu