Recomandari Chic

5 sfaturi pentru un interior relaxant

Scris de Chic Ville

Acasă ar trebui să fie acel loc minunat în care să-ţi petreci cu drag după-amiezile, în care să-ţi inviţi cu încredere apropiaţii şi în care să-ţi găseşti liniştea după zilele pline.
 
Poate că dimensiunile locuinţei tale nu sunt exact cele pe care ţi le-ai fi dorit, cele pe care le admiri în filmele mult iubite. Însă depinde doar de tine să creezi din acasă acel loc pe care să-l admiri, de care să te bucuri din plin. Iar pentru asta, nu ai nevoie de un efort financiar consistent, ci ai nevoie de piese de bază rezistente şi versatile, pe care să le poţi decora cu accente surprinzătoare, de fiecare dată când îţi doreşti un aer nou acasă.
 
Iată câteva sfaturi pentru un interior plin de şarm, creat în ton cu felul tău de a fi.
 

1. Depozitare inteligentă & chic

 

 
Primul pas pentru un decor minunat este ordinea. Atunci când aşezi lucrurile din casa cu un anume ritm şi o anume poveste, atunci când laşi la vedere doar ceea ce contează, interiorul este deja cu mult mai armonios şi mai curat. De aici şi până la decorul tău de poveste mai sunt doar câţiva paşi mici. Pentru depozitare armonioasă, alege coşurile împletite. Acestea sunt noua tendinţă în amenajare şi, datorita succesului lor, va fi mereu în preferinţele pasionaţilor de decoruri fermecătoare.
 

2. Acordă atenţie fiecărei camere

 

 
Porneşte cu încăperea cea mai puţin iubită şi continuă cu restul camerelor, până vei ajunge la cea pe care o iubeşti cel mai mult. Doar aşa îţi vei păstra energia şi entuziasmul pentru a da decorurilor tale personalitate şi armonie. Alege nuanţe neutre pentru piesele mari şi pentru pereţi, iar apoi completează cu accente în culorile tale preferate. Astfel, decorul tău îţi va reflecta în totalitate felul de a fi, pasiunile şi preferinţele, iar tu vei zâmbi de fiecare dată când îl vei privi.
 

3. Creează-ţi un spaţiu doar al tău

 

 
Iubeşti cărţile? Atunci dăruieşte-ţi un colţ de citit doar al tău, cu un chaise longue elegant şi o măsuţă de cafea pe care să-ţi aşezi cafeaua sau ceaiul preferat. Alătură şi un coş plin cu cărţile tale preferate, iar decorul tău este complet. Aici îţi poţi petrece după-amiezile, sau măcar câte 30 minute pe zi, doar pentru tine. Acest lucru poate face minuni atât pentru tine, cât şi pentru locuinţa ta.
 

4. Decorează cu flori

 

 
Efectul florilor într-o locuinţă este unul uimitor. Aduc armonie, culoare şi viaţă, ajută la purificarea aerului şi înseninează. Dacă nu poţi intreţine plante naturale, poţi alege plantele decorative care nu doar că nu se vor ofili, dar îţi oferă şi provocarea plăcută de a le aşeza mereu într-un aranjament floral nou, plin de pasiune.
 

5. Pune-ţi amprenta

 

 
Aici vorbim mai ales despre parfumurile mult iubite, care vor completa decorurile tale. Mai mult, invitaţii tăi vor reţine magia decorurilor pe care le-ai creat acasă nu doar vizual, ci şi olfactiv. Mai mult, efectul parfumurilor în locuinţa ta este şi unul liniştitor, pentru că îl vei asocia cu siguranţa şi cu liniştea căminului tău.

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.