Recomandari Chic

5 veioze chic pentru decoruri cu personalitate

Scris de Chic Ville

Fiecare decor de acasă are magia sa, pentru că reflectă pasiunile, personalitatea şi preferinţele noastre. Aceasta este şi povestea pieselor pe care le alegem, pieselor care dau sens decorurilor de acasă. Iar pentru un plus de şarm, alege veioze cu personalitate care vor atrage toate privirile admirative.

Acum câtva timp, ţi-am povestit despre importanţa luminii în locuinţă şi despre efectele pe care le au veiozele amplasate în locuri cheie. Pentru că da, veiozele nu sunt doar corpuri de iluminat simple, ci adevărate bijuterii pentru decorurile tale, cu multiple beneficii pentru atmosfera generală.

Iată 5 veioze cu personalitate, care-ţi vor aduce un plus de şarm în decorurile de acasă:

Veioza Pearl

1. Pearl – această veioză cu aplicaţii sidefate aduce străluciri delicate, emoţie şi eleganţă oricărui decor în stil fancy. Mai mult, are o statură grandioasă, fiind ideală pentru spaţii generoase, unde poate fi admirată îndelung.


Lampa de podea Golden

2. Golden – această lampă de podea este perfectă să pună în evidenţă un colţ de living sau un hol elegant, prin magia sa. Cu o formă de glob înălţat pe picioare delicate, cu perforaţii în stil oriental fermecător, va aduce eleganţă şi rafinament decorurilor tale.


Veioza India

3. India – pentru pasionaţii de culturi exotice, această veioză este alegerea ideală. Cu un model special, elegant şi unic, veioza India se potriveşte perfect atât într-un decor inspirat de tradiţii exuberante, cât şi într-un decor minimalist.


Lampa stil trepied din metal

4. Trepied – această lampă de podea este preferata iubitorilor de design industrial. Cu o formă aparte, lumină puternic dirijată şi înălţime reglabilă, lampa Trepied este un must-have pentru studio-uri cochete.


Veioza Coral

5. Coral – asemeni unei poveşti inspirate de natură, această lampă este în spectaculoasă, elegantă şi strălucitoare, perfectă pentru un decor grandios.


Aceste lămpi sunt cu totul speciale, stocul lor pe site fiind foarte mic.

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu