Recomandari Chic

7 lucruri chic pentru un weekend de poveste

Scris de Chic Ville

Denumită pe drept cea mai frumoasă parte a săptămânii, weekend-ul este acel moment în care timpul ne răsplăteşte cu stare de bine, emoţie şi o multitudine de posibilităţi. Ce putem face într-un weekend rece, de sfârşit de ianuarie? Avem noi câteva idei chic! Iată-le:

Dimineţi răsfăţate, gust leneş de cafea, ceaşca preferată

Dacă de obicei savurăm cafeaua pentru a ne energiza pentru întreaga zi, în weekend ne putem răsfăţa cu o cafea ceva mai dichisită, cu gust special şi, bineînţeles, savurată pe îndelete din cănile noastre preferate. Atunci când savurăm cafeaua înghiţitură cu înghiţitură, îi celebrăm gustul special şi învăţăm să ne bucurăm cu adevărat de lucrurile ce ne fac zilele mai frumoase.

Un mic dejun echilibrat şi sănătos

Poate că dimineţile noastre din zilele de lucru sunt atât de pline, încât nu ne putem delecta cu gusturi fermecătoare. Dar acest lucru se poate schimba numaidecât, dacă rezervăm bucuria unui mic dejun special pentru dimineţile de weekend. În plus, atunci când aşezăm preparatele în farfuriile şi bolurile noastre preferate, totul devine şi mai chic!

Reorganizare în casă

Casele noastre sunt extensia noastră, locul care ne reprezintă şi ne aduce siguranţă şi bucurie. De aceea, tot ce facem acasă trebuie făcut cu inima plină şi cu dăruire. Sfatul chic: să acordăm caselor noastre câteva ore de bine pe săptămână, în care să aşezăm lucrurile în ordine cu bucurie şi emoţie, să împrospătăm decorurile şi să ne bucurăm de piesele decorative care îi dau personalitate.

O plimbare lungă, reconectare cu natura şi cu oraşul

În provocările noastre de zi cu zi, de multe ori uităm să ne luăm timpul necesar pentru a admira ceea ce ne înconjoară. De aceea, weekend-ul e momentul perfect pentru a ne încărca cu stare de bine, printr-o plimbare lungă. Fie că descoperim natura aşa cum este ea în sezonul rece, cu flori de gheaţă şi ramuri golaşe, fie că redescoperim unghere din oraş sau vitrine care ne vor aduce amintiri, o astfel de plimbare ne poate încărca, negreşit, cu inspiraţie şi recunoştinţă.

Regăseşte-te în cuvinte, în strofe, în versuri

Arta ne defineşte pe fiecare dintre noi, în felul şi-n formele sale. Sfârşitul de săptămână trebuie să ne aducă momente de relaxare, în care să ne definim pasiunile şi să ne bucurăm de ceea ce ne face unici. Romanele, poeziile, teatrul, muzica, arta grafică – toate acestea sunt magice, atunci când ne facem timp să le savurăm pe deplin, măcar câteva minute.

Înconjoară-te de gusturi speciale

Îţi doreşti să încerci o reţetă nouă, însă timpul liber nu ţi-a fost prieten? Dedică-ţi clipele necesare în acest weekend şi transformă-l într-o ocazie specială. Poţi face acest lucru o dată pe lună, devenind astfel o tradiţie pentru tine şi pentru familie. În plus, pot participa şi cei dragi la acest ritual delicios, devenind astfel o metodă chic de a-ţi petrece timp de calitate alături de cei dragi.

Răsfaţă-te

Îţi doreşti răsfăţ sau pur şi simplu câteva momente în care să te bucuri de tine şi de persoana minunată care eşti acum? E timpul să faci asta în weekend, chiar la tine acasă! Ai nevoie de câteva mici accesorii care să-ţi facă momentul şi mai special – lumânări parfumate care contribuie la atmosfera calmă, de răsfăţ, parfumuri delicate care să-ţi inducă starea de bine, produse cosmetice de calitate care să te hidrateze şi, bineînţeles, o atitudine chic!


Transformă-ţi casa într-un loc magic, armonios şi plin de chic, iar fiecare sfârşit de săptămână transformă-l într-o ocazie chic de a-ţi crea amintiri şi de a te răsfăţa cu lucrurile care te reprezintă. Ai încredere în tine, în gusturile şi-n dorinţele tale, şi porneşte în drumul chic pentru a le împlini!

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu