Recomandari Chic

7 moduri Chic în care aduci primăvara în casa ta

Scris de Chic Ville

Cu siguranţă îţi doreşti să te bucuri cât mai mult de primăvară, de parfumul florilor şi de acea senzaţie de bine, de optimism, de energie. Primăvara trebuie să vină nu doar afară, ci şi în suflet şi în casă. Iată câteva trucuri prin care poţi aduce acest sezon înfloritor în locuinţa ta:

Organizează

O locuinţă organizată şi armonioasă aduce nu doar eleganţă, ci şi stare de bine în suflet. Primăvara este timpul perfect pentru curăţenie, pentru organizare şi pentru armonie în locuinţă. Poţi muta mobilierul într-o cu totul altă conformaţie, pentru a oferi locuinţei tale un plus de prospeţime, poţi investi în noi moduri de a organiza, precum cuferele, cutiile sau coşurile împletite manual.

Mai mult, poţi alege mici piese de mobilier noi, care să te încânte şi să te binedispună, oferind casei tale o imagine cu totul nouă. Astfel, acasă va fi acel loc în care te vei întoarce cu drag, în fiecare zi, acel loc care va vorbi cu emoţie şi rafinament despre tine.


Dăruieşte culoare

Iarna este perioada nuanţelor terne, ce reflectă întocmai paleta coloristică de afară. De asemenea, este şi perioada luminiţelor magice, aşezate în decorurile tale preferate. E timpul să accesorizezi luminiţele cu ceva mai colorat!

Mergi pe nuanţe pastelate, pe parfumuri pline de culoare şi dăruieşte casei tale o atmosferă plină de viaţă, de optimism. Rozul delicat al zambilelor, verdele crud al naturii care renaşte, albastrul pur al cerului, galbenul blând al soarelui de primăvară – adu toate aceste nuanţe în casa ta şi bucură-te din plin de primăvară.


Adaugă flori

Fie că alegi flori nemuritoare, create cu măiestrie şi minuţiozitate, fie că preferi florile naturale, în vază sau ghiveci, fă-le lor în decorurile tale şi starea ta de bine va fi înzecită pe dată. Despre flori, se spune că aduc optimism, culoare şi energie atât în casă, cât şi în suflet. Mai mult, e timpul ideal pentru a dărui flori fără un motiv anume, pentru că a dărui înseamnă a-ţi umple sufletul de bucurie!


Accesorizează

Micile detalii sunt cele care contează, atunci când alegi noi piese decorative pentru locuinţa ta. Alege piese în egală măsură decorative şi utile, în ton cu felul tău de a fi. Pune cele mai frumoase amintiri în rame foto elegante, dăruieşte-ţi un plus de chic cu ajutorul cutiilor de bijuterii, începe-ţi dimineţile cu o cană nouă din care să savurezi cafeaua sau ceaiul preferat. Cu piese mici, dar de efect, întreaga ta locuinţă va respira primăvară prin toţi porii.


Schimbă ţesăturile

Iarna este perioada ţesăturilor grele, groase, care aduc confort şi căldură. Poţi dărui decorurilor tale aceleaşi senzaţii, folosind textile uşoare, din materiale naturale. Perniţele înflorate sau în nuanţe pastelate, de exemplu, pot face diferenţa în decorurile tale atunci când treci de la un sezon la altul. De asemenea, draperiile şi perdelele vor aduce locuinţei tale o atmosferă proaspătă, atunci când alegi modele de primăvară.


Fă-ţi planuri

Pregăteşte-te să-ţi decorezi balconul, terasa sau grădina, pentru a deveni oazele tale de linişte. Alege ghivece chic, cărora să le încredinţezi atmosfera de poveste din colţişorul tău floral, alege-ţi un fotoliu pe care să te relaxezi, caută metode prin care să poţi investi în aceste mici bucurii pentru a fi trainice peste timp.


Investeşte în tine

Fă un curs pe care ţi l-ai dorit. Învaţă ceva nou. Citeşte ceva nou, sau reciteşte ceva ce ţi-a plăcut. Fă-ţi curaj să încerci reţete noi, gusturi noi, de care să te bucuri împreună cu toţi cei dragi. Reinventează-te, reînnoadă prietenii vechi, redescoperă-te. Bucuria primăverii începe cu tine!

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu