Recomandari Chic

7 piese de mobilier pe care meriti sa le ai

Scris de Chic Ville

Atunci când te gândeşti la Acasă, te gândeşti la acel loc în care toate grijile îşi găsesc rezolvare, la acel loc în care inima-ţi tresaltă de bucurie, unde totul îţi reflectă personalitatea. De aceea, îţi propunem 7 piese de mobilier care te vor face să vii cu drag acasă!
 

 
1. Un balansoar chic – ştim că ţi-l doreşti, pentru că l-ai văzut în filmele americane, pe terasa casei, în filmele englezeşti lângă şemineu, în cărţile pentru copii, ca locul unde o găseai pe bunica. Un balansoar elegant poate da acel şarm aparte pe care îl doreşti în casa ta.
 
2. Bancheta răsfăţată – ideală pentru un hol spaţios, bancheta ta chic te va întâmpina cu drag atunci când ajungi acasă, iar la plecare te va petrece cu eleganţă.
 
3. Un fotoliu colorat şi adorat – doreşti o pată de culoare în living? Un fotoliu chic poate fi alegerea ideală, pentru că te inspiră, te provoacă şi îţi pune în valoare latura creativă. Poţi alege un fotoliu în culoarea anului, pentru decoruri diafane în stil Shabby Chic, sau poţi opta pentru culori puternice, cu totul unice.
 
4. Măsuţa de cafea – aşa cum tu şi prietena ta cea mai bună sunteţi de nedespărţit, aşa şi măsuţa de cafea cu minunata canapea din living! O măsuţă delicată va fi martora şuetelor de weekend, prietena cea mai bună a cărţii tale preferate, cât şi piesa de bază a decorurilor ce-ţi definesc livingul.
 
5. Scaunele viselor tale – te inspiră piesele în stil victorian, cele Shabby Chic sau cele clasice? Un scaun în ton cu personalitatea ta va face din Acasă cel mai frumos loc din lume!
 
6. Comoda vedetă – atunci când îţi doreşti să-ţi etalezi obiectele dragi sufletului în cel mai cochet mod cu putinţă, dar şi să ai spaţiu de depozitare pentru lucruşoarele pe care le doreşti ascunse privirilor curioase, o comodă este alegerea perfectă. Trebuie doar să o alegi pe cea care te inspiră.
 
7. Suportul pentru flori – ideal acum, la ceas de primăvară, când întreaga casă merită înnobilată cu ghirlande florale! Înalte, unduitoare, cu totul chic, un suport pentru flori aşezat într-un colţ din living va aduce emoţie decorurilor tale.
 

 
Ce zici? Care este piesa de mobilier care-ţi va defini decorul pereche?

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu