Recomandari Chic

7 trucuri chic pentru armonie acasă

Scris de Chic Ville

Acasă este oaza ta de bine. Este locul în care trebuie să te simţi în siguranţă, locul în care îţi găseşti liniştea departe de agitaţia urbană. De aceea, trebuie să-ţi creezi acest spaţiu doar al tău, în care să te simţi cu adevărat bine. Iată 7 trucuri chic pentru o locuinţă exact aşa cum îţi doreşti:

Organizează

Ordinea şi armonia ne vor face întotdeauna să ne simţim mai bine. Apelează la coşuri, cufere şi cutii ca să ţii totul la locul său, astfel încât să nu-ţi obosească privirea. Bucură-te din plin şi de spaţiile aerisite, care dau personalitate locuinţei tale. Selectează şi păstrează doar acele lucruri la care ţii cu adevărat, lucruri utile sau de suflet. Astfel, casa ta va vorbi despre echilibru, despre bucuria de a avea fiecare lucru pus la locul său.


Alege parfumuri delicate

Nu doar decorurile sunt cele care vorbesc despre tine. Alege ca acasă să fie acel loc amenajat şi parfumat exact aşa cum îţi doreşti. În plus, despre lumânările parfumate şi despre parfumurile de cameră se ştie deja că aduc armonie şi stare de bine, pentru că marchează încă o dată magia lui Acasă.


Redecorează măsuţa de cafea

Să împrospătezi decorul de pe măsuţa de cafea ar putea fi obiceiul tău chic de weekend. Poţi încerca mereu decoruri noi, combinaţii noi cu piesele tale decorative preferate, şi astfel sufrageria ta va arăta mereu altfel. De asemenea, poţi decora în funcţie de sezon, astfel vei aduce farmecul fiecărui anotimp acasă.


Alege grupuri de trei

Atunci când îţi etalezi piesele decorative preferate în grupuri de trei, decorul tău va arăta impecabil, bine ales, desăvârşit. Poţi alege o ramă foto, o vază şi o lumânare parfumată pe care să le etalezi pe comodă, pentru un decor simplu şi de efect.


Roteşte pernuţele decorative

Aşezate cochet pe canapea sau pe fotoliu, pernuţele decorative sunt un mod perfect de a aduce un plus de confort casei tale. Fă-ţi câteva clipe în fiecare zi pentru a le reaşeza, iar efectul va fi unul impresionant de fiecare dată. Astfel te vei bucura de prospeţime şi de o atmosferă armonioasă acasă, în fiecare zi.


Decorează cu lumină

Ghirlande luminoase, veioze chic, candele sau felinare – toate aduc magie acasă atunci când sunt aşezate în locuri cheie. Lumina aduce bucurie, armonie şi staer de bine, de aceea alege să ai în jurul tău felurite corpuri de iluminat. Poţi opta pentru şarmul lumânărilor aşezate în felinare sau candele, sau poţi merge pe varianta veiozelor care produc o lumină blândă, caldă şi primitoare, cu un efect liniştitor imediat.


Bucură-ţi privirea cu flori

Florile au un efect îmbucurător atât pentru privire, cât şi pentru suflet. De aceea, alege-le cu drag pentru casa ta şi bucură-te de efectul lor în fiecare cameră, chiar şi în baie. Pentru ele, alege vaze chic în ton cu preferinţele tale.


Bucură-te din plin de acasă şi fă magie chiar şi cu lucruri mici. Pentru că acasă este cel mai frumos loc din lume.

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.