Recomandari Chic

Acasa este cel mai frumos loc din lume

Scris de Chic Ville

Acasă ar trebui să fie, înainte de orice, cel mai frumos loc din lume. Pentru că înseamnă familie, intimitate, linişte şi stare de bine. În această perioadă, avem posibilitatea sau, mai bine zis necesitatea, de a sta în casă cât mai mult – atât pentru a ne proteja pe noi, cât şi pentru a-i proteja pe cei dragi. Iată cum acasă devine, dintr-o dată, mult mai multe lucruri.

Acasă este…

Până acum, acasă era locul în care ne relaxam seara, după o zi solicitantă, şi în weekend. Acum, acasă este locul cel mai drag. Iar pentru a ne relaxa, trebuie să punem accentul pe confort, pe emoţie, pe stare de bine şi pe bucuria de a împărţi spaţiul cu cei dragi. De aceea, fiecare membru al familiei trebuie să aibă micul său colţişor de bine, care să- i reflecte pasiunile şi care să-i ofere intimitatea mult dorită. Un fotoliu colorat, perne pufoase, o pătură moale – iată doar câteva dintre piesele care pot contura un astfel de locuşor minunat.


Mulţi dintre noi lucrăm de acum din confortul casei noastre. Acest lucru poate fi atât bun, cât şi solicitant. Ţi-am scris acum câteva zile câteva sfaturi pentru biroul tău de acasă, pe care le regăseşti aici, pentru a-ţi veni în ajutor în crearea unui spaţiu destinat job-ului. Astfel, vei putea separa mai uşor spaţiul de relaxare de cel de lucru, pentru a stabili un echilibru atât în casă, cât şi în minte.


Acasă este acel loc în care vei regăsi toate piesele decorative pe care le îndrăgeşti, fie că vorbim despre suveniruri din călătorii minunate, despre piese cu tradiţie în familie sau despre decoraţiuni noi, care te-au fermecat pe dată. Etalează-le cu mare drag şi bucură-te de timpul pe care îl ai acum, pentru a te bucura de fiecare în parte. Vei descoperi detalii unice, îţi vei aminti momente magice şi vei călători în gând către locurile care te-au impresionat cu adevărat.


Dacă iubeşti ceaiul, acum te vei putea bucura de şi mai mult timp pentru savurat băutura aceasta minunată. Acum poţi umple un ceainic în locul unei căni, poţi savura în fiecare zi dintr-o cană nouă sau poate din aceeaşi cană pe care o îndrăgeşti atât de mult. Te poţi bucura în tihnă de acest ritual şi îl poţi rezerva doar pentru tine, sau poţi invita pe cei dragi care-ţi sunt alături la un moment de răsfăţ aromat.


Anul acesta, sărbătorile pascale vor fi mai puţin despre familia largă şi mai mult despre cea restrânsă. Despre momente magice în care, în prim-plan, este intimitatea. Astfel, poţi impresiona cu un decor bogat la care să participe doar cei mai dragi sufletului, pe care să-i redescoperi şi să-i apreciezi tot mai mult. Astfel, acasă devine acum cel mai frumos loc pentru mese festive, oricât de puţin spaţiu ai avea la dispoziţie. Important este să te bucuri de piese decorative minunate, pentru un decor pascal aşa cum nu ai mai avut niciodată!


E timpul perfect să-ţi pui în valoare pasiunile, iar locul perfect este, bineînţeles, acasă. Alege-ţi piesele şi materialele de care ai nevoie şi lasă creativitatea să vorbească pentru tine. Dă frâu liber imaginaţiei şi surprinde-i pe cei dragi, în timp ce pui accentul pe tine, pe dorinţele tale. Astfel, vei trece mai uşor peste această perioadă solicitantă şi te vei bucura din plin de fiecare clipă petrecută acasă.


Acasă este locul tău. Este cel mai frumos loc din lume. Alege să-l decorezi în stilul tău preferat.

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu