Recomandari Chic

Acasa este oglinda sufletului tau

Scris de Chic Ville

Locuinţele noastre sunt extensii ale sufletului nostru. De aceea, trebuie să le îngrijim şi să le aranjam cât mai elegant cu putinţă, pentru a se potrivi de minune cu felul nostru de a fi. Cum poţi aduce armonia în casă sau în micul tău spaţiu de locuit, chiar şi atunci când împarţi camera cu persoane care preferă un alt stil de decorare? Citeşte mai departe!
 

1. Fă-ţi patul!

 
Patul Chic
 
Nu, nu ne referim aici la simplul îndreptat al lenjeriei de pat, sau la obiceiul care ar trebui să ne înceapă ziua. Ne referim aici la a face din patul nostru un templu de relaxare şi frumos, cu perne moi în modele dragi sufletului, cu pături pufoase ce ne invită în egală măsură la relaxare, dar şi la îmbrăţişări calde în zilele reci – totul în ton cu pasiunile tale.
 

2. Camera ta – un loc ordonat!

 
Cosul minunat Cuferul cu povesti
 
Fiind deja un lucru cunoscut faptul că lucrurile care nu sunt la locurile lor cauzează stres, a face ordine poate fi un izvor de încredere şi energie. Vei redescoperi lucruri de care ai uitat, le vei aşeza în alt mod de fiecare dată, creând noi şi noi decoruri cu aceleaşi piese dragi sufletului tău. Noi te sfătuim să alegi cutii, cufere sau coşuri care să-ţi încânte privirea şi pe care să le cuprinzi cu drag în decorurile tale, şi pe care să le transformi în veritabile păstrătoare de comori.
 

3. Sufletul tău – în decorurile tale!

 
Elefantii suvenir
 
Coltul tau de rai Galeria de amintiri
 
Un motiv pentru care amintirile din experienţele sau aventurile tale îţi vor aduce bucurie şi peste timp, atunci când le ai mereu în vedere. Fie că vorbim despre fotografii cu locuri sau persoane de care îţi e dor, fie că ne gândim la suveniruri de departe sau la piese de decor care spun poveşti încântătoare, te invităm să-ţi creezi o galerie de amintiri pozitive!

4. Dacă trebuie să faci un lucru, fă-l cu plăcere!

 
Atmosfera Chic
 
Cu siguranţă sunt lucruri care trebuie făcute cu orice preţ, mai ales atunci când vine vorba despre curăţenie. Un mod simplu de a face curat cu drag este de a te înconjura de lucruri care să-ţi placă enorm. Spre exemplu, un set de farfurii în ton cu personalitatea ta, un covor brodat manual pe care îl vei îngriji ca pe o bijuterie, un birou din lemn masiv cu unduiri preţioase, toate aceste lucruri te vor convinge că a face curat este, în fapt, un prilej de a te descoperi.

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu