Recomandari Chic

Adu Crăciunul acasă în trei paşi chic!

Scris de Chic Ville

Oficial suntem în luna Magiei, a decorurilor pline de şarm şi poveste! Aşa că poţi începe să-ţi pregăteşti casa de sărbătoare, cu decoraţiuni pe care să le îndrăgeşti negreşit. Iată cum poţi aduce Crăciunul acasă pas cu pas, astfel încât toate decorurile pe care le creezi să vorbească despre bucurie!

Anul acesta, Crăciunul va fi altfel. Ne vom bucura de sărbătoare în tihna casei, doar cu familia restrânsă. Vom petrece momentele magice în intimitate, motiv pentru care trebuie să ne bucurăm de cele mai inspirate decoruri. În plus, pentru că stăm mai mult acasă, avem posibilitatea să ne bucurăm mai mult de şarmul decorurilor festive, putem dichisi şi admira îndelung fiecare colţişor, putem să găsim bucurie în fiecare luminiţă şi în fiecare piesă decorativă pe care o dăruim casei noastre. Iată trei idei pentru a aduce Crăciunul mai aproape, cu fiecare zi:

Începe de la cafeaua de dimineaţă!

Începi dimineaţa cu parfum de sărbătoare, atunci când te delectezi cu o cafea aromată dintr-o cană cu model festiv. Ca să păstrezi magia pe durata întregii zile, poţi folosi cana şi la ceaiul fierbinte de la amiază, preferatul clipelor tale de relaxare. Astfel, te vei bucura de momente răsfăţate pline de bucurie, exact aşa cum trebuie să avem de sărbători!


Decorează, decorează, decorează!

Decorurile tale de poveste sunt cele pe care le creezi din suflet. Alege să aşezi piese festive în fiecare colţişor al casei, mizând pe decoraţiuni discrete, dar de seamă. Poţi alege un glob micuţ aşezat pe noptieră, pentru dorinţele puse seară de seară. Poţi pune o candelă chic cu o lumânare parfumată pe măsuţa de cafea, pentru armonie în living. La uşă poţi agăţa o coroniţă festivă, cel mai frumos vestitor de sărbătoare. Pe raftul bibliotecii poţi aşeza o decoraţiune drăgălaşă, ruptă parcă din poveşti. Iar în bradul cel bogat poţi aşeza în fiecare zi câte un glob sau o decoraţiune nouă, ca să te bucuri din plin de întreaga poveste de Crăciun pe care o scrii clipă de clipă.


Creează un decor feeric!

Instalaţiile, sfeşnicele şi felinarele, candelele şi lumânările sunt vedetele acestei perioade, pentru că dăruiesc casei tale o atmosferă de poveste. Inspiră-te de magia filmelor de Crăciun şi creează decoruri festive în oaza ta de bine, cu lumini care să-ţi aducă acea senzaţie preţioasă de calm şi linişte. În plus, alături de luminiţele magice poţi cuprinde şi coroniţe sau ghirlande verzi, pentru o atmosferă inspirată de decorurile vintage-rustice de origine englezească.


Lasă-ţi imaginaţia să se joace cu tot ce are Crăciunul mai frumos şi creează acele decoruri de poveste pe care ţi le-ai dorit întotdeauna. În plus, bucură-te pe îndelete de ele şi transformă această sărbătoare altfel într-un prilej de reconectare cu cei dragi şi cu propria persoană. Crăciunul e magic atunci când îl decorezi din suflet!

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.