Stiri

Am adus zâmbete la Gala Little People

Scris de Chic Ville

Noi, la Chic Ville, considerăm că fiecare zâmbet poate ajuta vindecarea şi poate aduce un strop de bucurie, aşa că am sprijinit Asociaţia Little People în celebrarea unui eveniment plin de emoţie.
 
Curaj şi victorie – acestea sunt cuvintele care descriu cel mai bine atmosfera galei aniversare Temerarii, ce marchează împlinirea a 10 ani de întâlniri naţionale a supereroilor ce s-au luptat cu această maladie cruntă – cancerul.
 
Temerarii este acum marcă înregistrată și un nume asociat supraviețuirii, un exemplu de implicare activă. În perioada 15-17 decembrie 2017, capitala țării a găzduit 300 din cei peste 750 de tineri supraviețuitori de cancer, membri ai Comunității Temerarii – Comunitatea Națională a Tinerilor Români Supraviețuitori de Cancer. Dezvoltarea primelor campanii de comunicare a mesajului supraviețuirii, aportul financiar la crearea primei camere de joacă și terapie din Iași, contribuția la materialele și instrumentele terapeutice folosite de specialiștii Little People în spital, premiile câștigate în competiții care valorifică implicarea socială și voluntariatul sunt doar câteva dintre reușitele acestei comunități care a schimbat total percepția asupra supraviețuirii în România.
 
Ne dorim să fim alături de ei şi mai departe, în astfel de gale de poveste, şi ne dorim să dăruim zâmbete tinerilor supereroi care s-au dovedit mai puternici decât cancerul.

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu