Recomandari Chic

Aranjamente nobile cu flori vesnice

Scris de Chic Ville

Cu toţii ne-am obişnuit cu buchetele dăruite cu mare drag la diferite ocazii sau cu aranjamentele florale ce se înalţă într-o vază delicată. Dar cum poţi transforma un buchet de flori într-un decor spectaculos, care să taie orice răsuflare? Iată sugestiile Chic pentru decoruri florale inedite, pe care le vei îndrăgi pe loc!
 

 
Pot spune că prima dată când am vazut decorurile realizate de designer-ul nostru priceput, m-am îndrăgostit pe loc de tot ce înseamnă flori şi aranjamente florale inedite. Cum poate un ceainic atât de drăgălaş să poarte un buchet romantic? Sau mai mult, ce cadou minunat poate fi o cutie cu flori! Dar iată secretul acestor flori: nu se vor ofili niciodata! Florile artificiale au devenit un trend în continuă creştere, astfel că decoratorii în vogă le folosesc tot mai mult! Oferă buchetelor rezistenţă şi eleganţă, iar farmecul lor poate fi savurat pentru mult mai multă vreme.
 
Cele mai chic decoruri? Iată-le:
 

Flori elegante în ceainice fine

 

 
Pentru decoruri romantice sau pentru daruri unice, un buchet de flori aşezat într-un ceainic cu dichis poate fi alegerea perfectă. Culoarea florilor poate spune multe despre mesajul acestui aranjament, pentru că specialiştii oferă o anumită însemnătate acestui aspect. Florile roşii înseamnă iubire sau strânsă prietenie, florile albe înseamnă puritate şi recunoştinţă, cele galbene vorbesc despre gelozie sau despre bucuria unui nou început, iar cele roz sunt perfecte pentru firi romantice, graţioase.
 

 

 

 

Flori la cutie cu emoţii şi bucurie!

 

 
Cum poţi dărui un aranjament care să fie în egală măsură cochet şi folositor? Iată un sfat: alege o cutie de ceai sau de bijuterii şi complimenteaz-o cu flori delicate pentru a o transforma într-un aranjament personalizat. Mai apoi, după ce surpriza a fost savurată, cutia poate fi folosită cu rolul său de a păstra ceaiurile preferate sau bijuteriile fine, iar buchetul poate fi aşezat într-o vază chic, pentru a-i aminti de tine persoanei dragi căruia i l-ai dăruit. Sau, dacă aranjamentul surprinde într-atât încât se cere să fie păstrat ca atare, poate dichisi o comodă chic sau o noptieră visătoare.
 

 

 
Ce zici? Ţi-ar plăcea să primeşti, să realizezi sau să dăruieşti un astfel de decor? Iată atunci colecţia de flori, ceainicele, cutiile pentru ceai şi cele pentru bijuterii, care te pot inspira să creezi cele mai chic aranjamente florale!

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu