Recomandari Chic

Atmosfera chic la birou

Scris de Chic Ville

În fiecare zi din an sărbătorim câte ceva din cotidianul nostru. Iată că această săptămână este dedicată atitudinii pozitive la birou, pentru că biroul – dar şi oricare alt loc de muncă, este locul în care ne petrecem mare parte din zi. De aceea, avem nevoie ca acest spaţiu să fie cât mai primitor şi mai confortabil, ca să ne putem desfăşura activitatea cu brio. În plus, avem nevoie de un pic din lumea noastră oriunde am fi, nu-i aşa?
 

 
Chiar dacă dispui de puţin spaţiu pentru tine, poţi crea micul tău univers cochet, de care să te bucuri din plin. Iată 5 piese pe care le poţi alege:
 
1. Cana preferată – de aici începe totul. De la cana ta preferată, care îţi este aproape atunci când ai nevoie de un pic de energie sau poate chiar de relaxare, cu o cafea aromată sau un ceai relaxant. Alege o cană cu un model care te va face să zâmbeşti de fiecare dată când o priveşti, care să-ţi insufle o stare de bine şi care să-ţi amintească de bucuria de acasă.
 
2. Rama foto – fie că va îmbrăţişa un mesaj, un desen al celor mici, o fotografie dragă, o vedere din concediu sau un portret chic, îţi va personaliza spaţiul şi te va ajuta să ai o atitudine pozitivă faţă de lucru.
 
3. Ceva de suflet – poate fi un suvenir dintr-o călătorie care ţi-a ajuns la suflet, o machetă care să-ţi evidenţieze pasiunile, un buchet de flori decorative care să-ţi ofere calmul de acasă.
 

 
4. Cutie chic – aici poţi păstra în perfectă ordine lucruşoarele de care ai nevoie la birou. Poţi alege o cutie clasică, în care să aşezi cărţi de vizită, notiţe sau pixuri. Pentru şi mai multă organizare, poţi alege o cutie de ceai compartimentată, în care să păstrezi armonios accesoriile de birou. Astfel, ai un birou armonios şi un plus de chic, în ton cu felul tău de a fi.
 
5. Lumânare parfumată – dacă spaţiul îţi permite, dar şi dacă eşti în perfectă armonie cu colegii, poţi alege o lumânare parfumată sau un odorizant discret, care să-ţi complimenteze ziua cu parfumul său. Acestea se potrivesc mai ales în cazul birourilor de o persoană, însă nu este foarte dificil nici în cazul birourilor cu mai multe persoane.
 

 
Ce zici? Eşti gata să te bucuri de un plus de confort la birou?

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.