Recomandari Chic

Atmosfera tropicala oriunde ai fi

Scris de Chic Ville

Vară, soare, gând de vacanţă. Dimineaţa te îmbie cu raze de soare energice, te cheamă să te bucuri de o zi reuşită şi de tot ce are vara mai frumos. Dacă visezi cu ochii deschişi că eşti într-o croazieră sau într-o aventură exotică, află că îţi poţi transforma locuinţa sau biroul într-un loc ca de vacanţă, prin câteva trucuri chic.
 
Atmosfera tropicală este plină de energie, de viaţă, de verde, de parfum şi de emoţie. Te poate înconjura în fiecare clipă şi te poate transporta în lumi exotice, pe care nu doar să ţi le imaginezi – pe care le poţi crea chiar tu, acasă sau la birou, cu ajutorul pieselor de decor.
 
1. Bucură-te de atmosfera tropicală încă de când te trezeşti. Cum? Cana de cafea, tăviţa pe care îţi pui fursecurile, bolul de la micul dejun – toate cu model tropical şi “Mă simt ca pe o plajă în Maldive.”
 

 
2. Accente tropicale – un tablou cu frunze de palmier, o lumanare cu parfum exotic sau agenda pe care scrii tot ce este mai important – toate îţi vor aduce acea senzaţie de vacanţă după care toţi tânjim, negreşit.
 

 
3. Zâmbeşte! Starea ta de spirit contează cel mai mult atunci când vrei să te simţi ca în vacanţă. Ce înseamnă vacanţa? Să faci ceea ce îţi place. Aşa că poţi face ceea ce îţi place în fiecare zi! Oferă-ţi timp pentru tine, pentru pasiunile tale! O oră pentru tine poate părea un lux la început. Dar după ce începi să ţi-o oferi, te vei simţi mai bine şi cei din jur vor vedea şi vor aprecia acest lucru. Încearcă!
 

 
Găseşte-ţi bucuria în fiecare zi, creează-ţi un spaţiu de locuit sau unul de lucru care să te inspire, să vorbească despre tine. Doar aşa poţi să te bucuri de fiecare moment, de fiecare zi, să-ţi doreşti să fii acolo unde eşti.

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu