Recomandari Chic

Balansoare de poveste

Scris de Chic Ville

Descoperim în fiecare carte tărâmuri noi, cu un covor de frunze ruginii la picioare şi cu aroma ciocolatei calde ce ne răsfaţă fiecare simţ. Cu muzică relaxantă pe fundal, o stare de bine şi o atmosferă liniştitoare ce învăluie camera toată… iar în mijloc este el: Balansoarul cel mândru ce te îmbie la zile de toamnă parfumate – o mie!
 
Un balansoar cochet aduce o atmosferă familială, relaxantă şi primitoare, aşa cum ne dorim fiecare pentru camerele noastre de zi sau pentru balconul plin de flori şi ghirlande. În stil clasic, cu accente veneţiene sau din metal cu accente romantice, orice balansoar îţi doreşti, la Chic Ville îl vei găsi!
 
Orice stil ar avea, un balansoar chic va fi mereu o piesă de decor cu personalitate, ce nu îşi va pierde rolul de maestru povestitor niciodată.
 
Balansoarul de ratan este o excelentă alegere pentru camere luminoase sau pentru terase însorite, pentru că aduce armonie atât prin împletiturile fine, cât şi prin nuanţele fine de gri cald sau bej. Ne duce cu gândul la poveşti nemuritoare sau la romane clasice, de dragoste.
 
 
Balansoarul de lemn în stil clasic este perfect pentru o cameră de zi spaţioasă, şi poate fi scos în evidenţă cu ajutorul unui covor moale în nuanţe deschise, a pernelor pufoase cu broderii fine şi a păturilor colorate ce ne duc cu gândul la casa bunicilor din poveste. Aşezat într-un colţ de cameră, dă personalitate acelui spaţiu şi îi dă o atmosferă mai primitoare, mai călduroasă. Aşezat lângă şemineu sau la fereastră, ne încântă cu farmecul său şi ne invită la momente de relaxare.
 

 
Un balansoar de metal este ideal pentru terasă sau pentru grădină, având ceva din stilul vintage franţuzesc şi din farmecul momentelor de relaxare de pe malul mării.
 

 
Legănatul ritmic al unui balansoar este o metodă rapidă de relaxare şi de destindere a minţii şi a trupului, fiind perfect pentru cei care îşi doresc un somn liniştitor. Terapeuţii spun că îi poate ajuta şi pe cei care întâmpină dificultăţi la drumurile sau zborurilor lungi, datorită efectului produs de mişcarea lină, similară experienţei din călătorie.
 
Un balansoar de poveste este o piesă în egală măsură utilă şi decorativă, aducând eleganţă camerei şi armonie sufletului şi minţii, de aceea fiecare moment petrecut pe un balansoar cochet trebuie savurat pe deplin.

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu