Recomandari Chic

Bradul de Crăciun în 5 stiluri

Scris de Chic Ville

Crăciunul începe atunci când pui ultimul glob în brad! Cea mai frumoasă perioadă din an este aici, iar magia împodobirii bradului ne învăluie, negreşit! Fiecare persoană are un stil aparte de a decora, de aceea şi stilurile de brazi vor fi, întotdeauna, felurite. Iată cele mai chic tendinţe de împodobire a bradului de Crăciun!Alb delicat

Alege un brad alb, fermecător, dăruieşte-i ghirlande luminoase delicate şi fine, iar mai apoi complimentează-l cu globuri şi ornamente într-o singură culoare puternică. Pentru ca magia să fie desăvârşită, dăruieşte-i accente aurii, pentru un strop de preţiozitate. Astfel, ai un brad chic, pe măsura stilului tău unic, fermecător.

Vintage Chic

Aminteşte-ţi de globurile de sticlă pe care le aveam în copilărie. Fiecare cu model unic, romantic, cu unduiri preţioase. Mai apoi, ghirlandele realizate manual – şi acestea sunt preţioase şi demne de aşezat într-un brad de Crăciun cu totul unic.

Mai mult, poţi aşeza pe ramurile sale şi globuri realizate manual pe care le-ai luat suvenir din târguri de Crăciun minunate, pline de poveste. Astfel, vei cuprinde în bradul tău cele mai frumoase amintiri şi îţi vei aduce aminte de cele mai frumoase momente petrecute alături de cei dragi.

Pinky-Chic

Anul acesta, în tendinţe regăsim rozul ca nuanţă chic pentru brazii cu totul unici. Astfel, poţi alege un brad clasic, natural, sau poţi merge pe varianta decorativă ce îţi va fi alături an de an, iar mai apoi să decorezi cu accesorii unice, în nuanţe de roz. Fie că alegi îngeraşi drăgălaşi, steluţe sau ghirlande cu tuşe vintage, bradul tău Pinky-Chic va fi admirat negreşit!

All natural

Iată că am ajuns şi la povestea acelui brad care ne aminteşte de casa bunicilor. Ornamentele perfecte pentru un brad all-natural sunt realizate din lemn, poartă ilustraţii jucăuşe şi poartă mărturia lucrurilor create minuţios, de mâini dibace.

Ca povestea să fie completă, recomandăm ca bradul împodobit astfel să aibă efect de zăpadă, pentru că sporeşte magia şi ne poartă cu gândul la acele filme de Crăciun cu peisaje feerice, din care ne inspirăm an de an.

Brad minimalist

Apreciat îndeosebi de cei cu o fire creativă exuberantă, care iubesc naturaleţea lucrurilor şi aspectul lor sofisticat, un brad minimalist poate, la fel de bine, să se încadreze în atmosfera de sărbătoare.

Cheia este alegerea unui brad bogat, cu efect de zăpadă, care este magic fie şi doar aşa, de unul singur. Apoi, îl poţi complimenta cu o instalaţie chic, într-o singură nuanţă de lumină, sau cu un singur tip de globuri cu totul speciale, iar magia e gata!Oricum ar fi bradul tău de anul acesta, cel mai mult contează bucuria pe care o pui în împodobirea lui şi atmosfera de sărbătoare ce se conturează în jurul său.

De Crăciun, decorează aşa cum îţi dictează inima!

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu