Recomandari Chic

Cadou de nunta | Daruieste magie unui nou inceput

Scris de Chic Ville

Cu siguranţă anul acesta trebuie să iei parte la noi începuturi, la momente magice care îţi vor umple sufletul de bucurie. Dar cum să alegi un cadou de nunta care să-i inspire pe miri, un dar pe care să nu-l uite niciodată? Iată ideile noastre.
 

Un cadou clasic pentru un cuplu rafinat

 
Farfurii albe
 
Dacă vrei să cadoriseşti o pereche de miri clasici, eleganţi, atunci alege un cadou de nunta clasic. Mergi pe simplitate, pe şarmul pieselor atemporale. Poţi alege seturi de farfurii sau ceşti cu totul unice, care poartă cu mândrie accente vintage, fermecătoare, cum sunt cele din colecţia Venezia. Mai mult, colecţia cuprinde şi piese în nuanţa lavandei, care pot fi dăruite unui cuplu pasionat de decoruri franţuzeşti.
 

Un cadou îndrăzneţ pentru un cuplu avangardist

 
tendinte chic - iluminat vintage
 
Îi ştii foarte bine. Şi-au dorit încă de la început o nuntă altfel, poate în aer liber, sau într-un spaţiu dedicat decorat în stilul lor propriu. Şi-au dorit să-şi expună pasiunile, să creeze o poveste în jurul celei mai frumoase zile din viaţa lor. Şi cu siguranţă vor reuşi, pentru că aşa este felul lor de a fi. De aceea, surprinde-i cu un cadou de nunta pe care să nu-l uite şi pe care să-l adore. Iubesc stilul vintage, cărţile vechi şi piesele decorative ce poartă amprente de demult? Atunci alege piese vintage. Dacă au puterea să îndrăznească, să combine stiluri, e timpul să-i susţii. Găseşti darul perfect în selecţia noastră, dedicată fiecărui fel de a fi.
 

Atunci când un nou început înseamnă şi o casă nouă…

 

 
… e timpul să le dăruieşti piesa de mobilier la care au visat. Fie că alegi un chaise longue unic, plin de culoare, fie că le dăruieşti o banchetă sau un taburet romantic, darul tău nu va fi uitat. Mai mult, va sta la loc de cinste în living, făcând astfel parte din viaţa lor.
 

Un dar ales pentru fiecare

 

 
Dacă îţi doreşti să le oferi câte un cadou de nunta unic pentru fiecare, atunci te invităm să alegi din selecţiile de daruri dedicate ei sau lui. Mai mult, dacă doreşti să le dai posibilitatea de a-şi alege ceea ce îşi doresc, un giftcard poate fi o idee minunată.
 

Ce să nu dăruieşti

 
Este timpul şi pentru o astfel de abordare. Vremea cadourilor luate din obligaţie s-a încheiat. Dacă doreşti să oferi un cadou, atunci alege-l din suflet. Alege-l să reflecte exact sentimentul pe care ţi-l doreşti atunci când deschizi chiar tu un cadou. Cu siguranţă îţi doreşti un dar pe care să-l poţi folosi, pe care să-l etalezi cu drag şi cu care să te mândreşti. Atunci oferă şi tu, la rândul tău, un astfel de cadou. Un set de tacâmuri poate fi un dar potrivit, dar doar atunci când alegi unul modern, rezistent, unic. La fel şi un set de farfurii. Evită să alegi daruri pentru factorul lor material. Alege cu sufletul.

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu