Idei de Cadouri

Cadouri Chic de la nunta de bumbac pana la nunta de aur

Scris de Chic Ville

Fiecare nuntă are o poveste de spus. Dar te-ai gândit vreodată ce simbolizează fiecare an adunat în buchetul de vreme al căsătoriei? Iată câteva dintre simbolurile fiecărui an petrecut împreună, şi ce cadouri se potrivesc sărbătoriţilor!

2 ani cu dichis – Nunta de bumbac

Călduroşi, fericiţi şi delicaţi ca bumbacul, cei care sărbătoresc doi ani de la căsătorie pot fi surprinşi cu perne din cele mai pufoase, mereu pregătite să le complimenteze decorurile de pe canapea sau să-i aline în lumea viselor, pe patul mereu cufundat în visare. Sau poţi să le dăruieşti o faţă de masă din bumbac rezistent, astfel fiecare masă servită împreună le va aminti de tine!

3 ani minunaţi – Nunta de piele

Ideală atât pentru ea, cât şi pentru el, o cutie de bijuterii din lemn îmbrăcat în piele poate fi un cadou cu dichis, perfect pentru comoda din dormitor sau pentru noptieră.

4 ani parfumaţi – Nunta de flori.

Un buchet din cele mai nobile flori se potriveşte drept cadou pentru această ocazie, mai ales atunci când vorbim despre flori nemuritoare, pe care le vor aşeza cu drag în vaza cea graţioasă. La fel de bine le poţi dărui obiecte decorate cu flori, cum ar fi o faţă de pernă delicată sau cănile cu flori pictate.5 ani fermecători – Nunta de lemn

Lemnul este solid, dar totuşi poate fi modelat. Aşa e şi o căsnicie după 5 ani; cei doi sunt uniţi, dar încă îşi mai modelează drumul împreună pentru a fi pe deplin fericiţi. De aceea merită să îi cadoriseşti cu un obiect de mobilier pe care să-l decoreze împreună sau cu un cufăr în care să păstreze cele mai frumoase amintiri.


10 ani strălucitori – Nunta de aluminiu.

Piatra de temelie a anilor ce vor urma, aniversarea de aluminiu este o ocazie ce trebuie sărbătorită cu cei dragi. Le poţi dărui astfel obiecte ce îmbrăţişează strălucirea aluminiului, cum ar fi o tavă pentru cele mai gustoase preparate sau o cutie preţioasă pentru bijuterii.

12 ani delicaţi – Nunta de mătase

Cum poţi celebra mai bine nunta de mătase dacă nu printr-un cadou fin, format dintr-o pernă cu broderie elegantă, perfectă pentru decorurile lor chic?

13 ani de poveste – Nunta de dantelă.

Lucrată cu dibăcie şi minuţiozitate, dantela este un element ce nu îşi pierde farmecul în timp. Folosită de-a lungul istoriei, de la reginele Franţei şi până la fabuloasele rochii din prezent, dantela este mereu delicată şi feminină. Aşa că aceasta este ocazia perfectă pentru a oferi o faţă de masă sau o faţă de pernă cu dantelă, potrivite pentru decorurile clasice, rafinate.

15 ani preţioşi – Nunta de cristal

Surprinde-i pe cei care aniversează 15 ani de căsătorie cu pahare din cristal lucrate manual, pentru a le arăta faptul că deşi a trecut o bună parte de vreme, ei sunt la fel de strălucitori şi de minunaţi ca în prima zi!

20 de ani speciali – Nunta de porţelan.

Porţelanul simbolizează încrederea şi devotamentul, caracteristici ale unei căsnicii ce se întinde peste ani. Mai mult de atât, porţelanul este rezistent şi fin, folosit din toate timpurile pentru a crea cele mai fine obiecte de decor. Un cadou potrivit pentru cei ajunşi la această aniversare poate fi un set de ceşti fine sau un ceainic cu dichis, pictat de pensule minunate.

25 de ani trainici – Nunta de argint

Semnificaţiile consacrate ale argintului sunt înţelepciunea şi trăinicia, atribute mult dorite într-o căsnicie. Mai mult de atât, argintul a fost asociat cu luna, cu simbolul feminin şi cu iubirea. Pentru această sărbătoare plină de şarm, darurile perfecte pentru cei ajunşi atât de departe sunt bijuteriile sau cutiile pentru bijuterii sau orice obiect de decor strălucitor, elegant şi unic.

50 de ani uimitori – Nunta de aur.

Cu toţii ştim că o căsătorie ce atinge pragul de 50 de ani este o sărbătoare desăvârşită, asociată cu aurul pentru semnificaţia sa victorioasă, îmbelşugată şi îndestulătoare. Această sărbătoare vine, ades, cu mare fast şi şarm, şi trebuie celebrată cum se cuvine cu cadouri din cele mai atent alese. Accesorii aurii pentru masă, o vază grandioasă inspirată de obiectele de artă din vechime, o tavă preţioasă pentru decoruri de poveste sau un felinar pentru momente magice, în care vor fi depănate cele mai frumoase amintiri.

Pentru fiecare aniversare există o semnificaţie aparte, însă chicvillienii iscusiţi şi-au îndreptat atenţia spre cele care le sunt atât de dragi, oglindindu-le în colecţii variate, din care vei alege cele mai frumoase cadouri!

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu