Idei de Cadouri

Cadouri Chic pentru Andreea & Andrei

Scris de Chic Ville

Ai un Andrei sau o Andreea care-şi serbează onomastica? Chiar dacă sărbătorile sunt ceva mai diferite, merită să le arăţi celor dragi că te gândeşti la ei şi că le eşti aproape. Şi cum poţi face asta mai bine, decât printr-un cadou Chic, ales cu dragoste?

Pentru Andreea

Preţioasă, cochetă, elegantă şi cu un suflet cald ca o frumoasă zi de vară, sărbătorita ta merită tot ce-i mai frumos. Ce i-ai putea alege?

O vază chic, pentru toate buchetele ei preţioase. De fiecare dată când va primi flori şi le va aşeza în vaza de la tine, îşi va aminti de ziua în care i-ai dăruit-o. Iar atunci când o cuprinde în decorurile sale, te va simţi mai aproape.

O ramă foto, pentru cele mai frumoase amintiri. Poţi alege o poză cu tine şi cu ea, pentru a-i aminti de momentele unice pe care le-aţi petrecut şi pentru a-i transmite nerăbdarea pe care o simţi până ce le veţi putea repeta. Poţi cuprinde într-o ramă un mesaj de suflet, un citat care îi place, un vers din melodia ei preferată. Astfel, îi eşti alături în fiecare clipă.

Un sfeşnic sau un felinar, pentru momente de poveste. Bucură-te de magia decorurilor care urmează să-i umple casa şi alege-i un felinar de basm sau un sfeşnic romantic, gata de decoruri speciale. Le poate folosi cu drag în toate sezoanele, dichisite cu lumânări, ghirlande florale, frunze uscate sau decoraţiuni de sărbătoare, astfel că îşi va aminti întotdeauna cu drag de darul de la tine.

O tavă cu căni. E perioada ceaiurilor calde, a ciocolatei calde cu un strop de scorţişoară, dar şi a deliciilor culinare care se doresc servite pe cele mai cochete tăvi. De aceea, poţi crea un pachet perfect, care să cuprindă piese perfecte atât pentru momentele ei de răsfăţ, cât şi pentru cele festive.

O veioză chic. Serile sunt magice, atunci când ne retragem în micul nostru univers de bine de acasă. De aceea, dăruieşte confort cu o veioză Chic, perfectă de aşezat într-un decor de suflet. Este ideală atât pentru colţişorul de citit, cât şi pentru atmosfera generală din sufragerie sau din dormitor.


Pentru Andrei

Cu o fire curioasă, practic şi mereu vesel, sigur va primi cu drag darul de la tine! Iată ce i-ai putea alege:

O machetă Chic, pentru colecţia lui. Maşini de epocă, avioane retro sau biciclete chic, toate se pot transforma în cadouri elegante, atunci când alegi din colecţia de machete vintage. Astfel, poţi dărui piesa de decor pe care o va preţui cu adevărat, care îl va inspira să-şi creeze un decor doar al lui, cu lucruri care-i plac enorm.

O cutie cu piese pentru Arta vinului. Dacă îi place să-şi etaleze cunoştinţele despre cele mai apreciate vinuri, atunci îi poţi dărui o cutie simbolică, specială. Îi vei arăta că îi susţii pasiunea şi îi apreciezi din plin cunoştinţele valoroase.

Un ceas în stil vintage. Fie că este un spirit aventurier pe care-l inspiră poveştile şi filmele de acţiune, fie că este un clasic, pasionat de piese de decor cu însemnătate, fie că este un practic şi îi place să-şi ştie toate lucrurile în perfectă ordine, un ceas poate fi o alegere de succes.

Cadoul perfect este cel pe care îl oferi din suflet. Este cel care te reprezintă, cel care se mulează perfect pe pasiunile celui pe care-l suprinzi. Atunci când vrei să mergi la sigur, iar persoana pe care îţi doreşti s-o surprinzi este o fire mai capricioasă, poţi alege varianta unui Gift Card Chic. Orice ai alege, asigură-te că vei cuprinde, alături de darul tău, cele mai sincere gânduri!

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu