Recomandari Chic

Cadouri perfecte cu 5 idei Chic

Scris de Chic Ville

Să alegi un cadou Chic poate fi o bucurie, dar îţi poate da şi bătăi de cap, mai ales când vrei să dăruieşti Cadoul PERFECT. Cu sezonul darurilor care se apropie cu paşi rapizi, sigur te gândeşti deja cum să-i impresionezi pe toţi cei dragi. Ţi-am pregătit câteva sugestii, ca să-ţi venim în ajutor!
 

1. Fă o listă!

 
Nu, nu o listă pentru Moş Crăciun care să rezolve toate dilemele ce apar în alegerea unui cadou. Vorbim despre o listă cu lucrurile care îi plac şi cele care nu îi plac persoanei pe care îţi doreşti s-o surprinzi. O listă pe care să-i treci toate calităţile, stilul preferat şi pasiunile. Poţi să-ţi notezi şi culorile preferate ale acestei persoane, pe care le poţi observa din garderoba ei, din decorurile de acasă sau de la birou. Acum ai un ghid despre persoana respectivă care te poate ajuta să recunoşti cadoul perfect atunci când îl vezi, fie că îl alegi din magazin, fie online.
 

 

2. Uită-te la cele mai frumoase evenimente!

 
Află despre cele mai frumoase momente pe care această persoană le-a avut recent. Poate a fost într-o călătorie care a impresionat-o – atunci poţi alege o piesă care să-i amintească de tradiţiile locale ale zonei în care a călătorit. Sau poate a avut un eveniment fericit în familie – atunci poţi face rost de o fotografie de la acel eveniment, pe care s-o înrămezi în cea mai chic ramă foto. De cele mai multe ori, cadourile încărcate cu emoţie sunt cele care câştigă!
 

 

3. Întreabă-te de ce are nevoie persoana respectivă!

 
S-a mutat în casă nouă anul acesta? Sigur nu are toate decoraţiunile pe care şi le-ar fi dorit! Are un job nou? Îi poţi dărui câteva piese cu ajutorul cărora să-şi personalizeze biroul şi care să-i ofere o senzaţie de confort şi siguranţă. Vrei să cadoriseşti un student care locuieşte într-o cameră de cămin sau în chirie? Dăruieşte-i mici piese care să-i fie de folos şi care să-i pesonalizeze colţişorul personal. Vrei să dăruieşti unei persoane care şi-a mărit familia în acest an? Atunci un set de farfurii sau unul de tacâmuri poate fi alegerea potrivită.
 

 

4. Include un pic din tine!

 
Îţi aminteşti sfatul cu rama foto? Cum poţi înrăma şi mai multă emoţie? Alege rama foto care consideri că se potriveşte stilului persoanei respective şi înrămează în ea un gând bun, un proverb, un vers sau o strofă care crezi că o reprezintă, sau fă o listă cu lucrurile care îţi plac la ea. Astfel vei dărui nu doar un obiect, ci o poveste!
 

 

5. Dăruieşte ceva bun!

 
Se spune că dragostea trece prin stomac. Noi credem că şi un cadou perfect poate avea legătură cu gustul minunat! Ştii că persoana pe care o cadoriseşti iubeşte un anumit tip de prăjituri? Alege pentru ea un platou răsfăţat şi umple-l cu cele mai delicioase prăjituri. Cu siguranţă vei oferi un dar original!
 

 
Orice ai alege, asigură-te că darul este ales din suflet!

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu