Idei de Cadouri

Cadouri perfecte pentru ea

Scris de Chic Ville

Cu darul preferat, inima i-ai fermecat! Acest lucru trebuie avut în gând atunci când alegi darul perfect pentru o prezenţă feminină. Fie că vorbeşti despre mama, iubita, sora, colega sau cea mai bună prietenă, cadoul pe care îl faci trebuie să vină din suflet. Iată ce poţi alege, în ton cu felul ei de a fi.
 

1. Practică.

 
Este cea care te încântă întotdeauna cu ideile sale şi cu modul ordonat în care îşi păstrează lucrurile. Este pentru tine sursă de inspiraţie atunci când vine vorba despre decoruri în egală măsură practice şi decorative. Te întâmpină întotdeauna cu energia sa, cu talentul său înnăscut de a rezolva orice problemă cu zâmbetul pe buze. Atunci, pentru ea trebuie să alegi un cadou inspirat, care s-o caracterizeze.
 
Pentru ea, alege coşuri sau cufere elegante, pe care să le poată integra cu uşurinţă în decorurile sale preferate. Poţi alege şi rame foto, pentru cele mai preţioase amintiri. Cu un astfel de dar, vei pune un zâmbet pe chipul său negreşit!
 

 

2. Elegantă.

 
Te inspiră cu ţinutele sale bine alese, zi de zi. Te surprinde cu alegeri inspirate, cu străluciri discrete care îi dau un şarm aparte. Este mereu la modă, în ton cu cele mai noi tendinţe, iar această pasiune se regăseşte şi în decorurile ei de acasă sau în piesele pe care le foloseşte la birou. O recunoşti în această descriere?
 
Atunci îi poţi dărui cu încredere o oglindă rafinată, cu ramă ornamentată cu rafinament. Tot pentru ea poţi alege şi o cutie de bijuterii, care să-i îmbrăţişeze bijuteriile cu ajutorul cărora îşi completează ţinuta. Astfel, vei merge la sigur cu un dar ales pe cinste.
 

 

3. Creativă.

 
Găseşte mereu soluţii la care poate nici nu te-ai fi gândit? Inventează mereu lucruri şi este plină de energie şi de şarm? Dacă ai o astfel de persoană în jurul tău, atunci orice cadou poate fi o bucurie pentru tine şi o aventură nouă pentru ea. Acest lucru se datorează pasiunii pe care o pune în fiecare lucru, ideilor sale unice şi talentului său creativ.
 
Astfel, pentru ea poţi alege o vază şi un buchet de flori decorative, cu ajutorul cărora îşi va reinventa decorul în fiecare zi. Te va surprinde cu multitudinea de idei pe care le poate avea, folosind aceleaşi obiecte de fiecare dată. Îi poţi dărui şi un fotoliu colorat, darul suprem pentru o persoană pe care o îndrăgeşti nespus. Îi va colora decorul şi îi va stimula latura creativă, iar tu o vei vedea zâmbind de fiecare dată.
 

 

4. Pasionată.

 
Pentru ea, pasiunea vine în orice clipă şi în orice decor. Îi plac cărţile? Atunci o vei vedea purtându-le la ea, fotografiindu-le, citindu-le neîncetat şi organizându-şi decorul în jurul lor. Îi place cafeaua? Atunci cănile ei vor fi creative, iar tu vei bea cea mai bună cafea în compania ei. Îi place să gătească? Atunci o vei auzi în fiecare zi cum se bucură de reţetele sale noi, pe care le încearcă şi le împarte cu tine.
 
Pentru ea, mergi la sigur cu darul său preferat. Un şorţ chic pentru o fire creativă în bucătărie, un ceainic pentru o pasionată a ceaiului, o veioză pentru colţişorul său de citit. Cu siguranţă îi vei pune zâmbetul pe buze cu un dar pe care nu îl va uita niciodată.
 

 

5. Sofisticată.

 
Pentru ea, cea care pare să le aibă pe toate, dar pe care doreşti să o surprinzi cu un dar pe măsura rafinamentului ei, darul perfect este posibilitatea de a alege. Pentru ea, alege un card cadou cu ajutorul căruia îşi va lua ceva potrivit firii sale.

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu