Idei de Cadouri

Cadouri pretioase pentru cei mai Chic indragostiti

Scris de Chic Ville

La Chic Ville, ştim cât de frumos este să dăruieşti şi să primeşti cadouri minunate! Şi mai ales, ştim cât de preţioase pot fi propunerile de daruri atunci când nu ai idei şi nici timp pentru a convinge luna să coboare de pe cer şi să se aşeze într-o punguţă de cadou. Aşa că aruncă un ochi peste alegerile noastre şi sigur vei găsi ceva perfect pentru persoana mult iubită!

Pentru ea
Aminteşte-i în fiecare zi cât este de frumoasă, dăruindu-i această oglinjoară de mână ce se va potrivi perfect cu decorurile de pe noptiera pe care se răsfaţă un buchet de flori parfumate. Cu aşa un model romantic, sigur nu vei da greş!

Sau poţi alege o cutie pentru bijuteriile ei preţioase, pe care s-o aşeze pe măsuţa de machiaj în faţa căreia se răsfaţă în fiecare dimineaţă. Cu model sculptat în lemn ce aminteşte de cele mai frumoase poveşti, această cutie minunată o va duce cu gândul la tine în fiecare clipă!

Pentru clipele de răsfăţ pe care i le dăruieşti dimineaţa alături de cafeaua care vă dă energie pentru întreaga zi, dăruieşte-i acest set cu latieră şi zaharniţă în care îi poţi strecura vorbe dulci. Aşezate într-o cutie graţioasă, o vor fermeca de la prima privire!


Daca e pasionată a ceaiului aromat, un ceainic adus parcă din poveştile cu prinţese va da savoare momentelor ei de relaxare cu o astfel de licoare specială. Poartă pictaţi trandafiraşi delicaţi, care vor aduce eleganţă şi un aer romantic, exact aşa ca ea!

Pentru el
Pentru că te-ai îndrăgostit din prima de stilul său şarmant, alege să-l surprinzi cu un cadou care pare că a fost creat special pentru el. Poţi opta pentru o cutie elegantă cu tirbuşon ce se va potrivi perfect colecţiei sale de vinuri speciale cu care se mândreşte în fiecare zi, astfel vei merge la sigur cu un cadou în egală măsură util şi plăcut!

Dacă îi place să-şi completeze ţinuta cu mici accesorii speciale, dăruieşte-i o cutie pentru bijuterii realizată din piele ecologică, în care va putea păstra ceasurile preferate sau butonii pentru cămaşă care îl fac atât de elegant.

Pentru că ştii cât de mult îi plac colecţiile de maşini de epocă, alege să-i dăruieşti o machetă de maşină pe care o va aşeza cu drag pe rafturile minuţios aranjate. Sigur se va bucura să ştie că îi susţii această pasiune!

Sau poate că îi plac avioanele! Şi atunci, cadoul perfect poate fi acest ceas cu forma unui avion de epocă, pe care va putea urmări cu drag toate clipele preţioase petrecute împreună!

O surpriza pentru voi, cu drag de la noi!
Şi pentru că vrem să vă surprindem pe amândoi, produsele pereche îţi vor aduce cadouri cochete!
De exemplu, pentru momentele de răsfăţ savurate la cafeaua de dimineaţă, poţi alege un duo perfect: o cană pentru ea, o cană pentru el şi un mic cadou de la noi care să te bucure întreaga zi!

Ce zici, ai găsit cadoul perfect?

Despre autor

Chic Ville

Lasa un comentariu